Informatie Kies de opleiding of cursus die bij u past! Thuisstudies Vakgebieden Cursussen Taalcursussen Kinderen Opleiding aanbieders Nieuws
Civas opleidingen thuisstudie gratis proefles

Vergelijk het aanbod

Op Alleopleidingenencursussen.nl kunt u uit een groot aanbod aan cursussen en opleidingen kiezen. Deze studies zijn afkomstig van de verschillende aanbieders:

Deze studie aanbieders bieden een breed aanbod aan hobbycursussen, taalcursussen en mbo en hbo opleidingen. Zo is er altijd een cursus of opleiding die bij u past. Kies een aanbieder, bekijk wat zij te bieden hebben via onze reviews, overzichten en forum ervaringen en ga aan de slag!

De voordelen van een thuisstudie

  • Studeren op eigen tempo: een thuisstudie of thuiscursus is heel flexibel. U bepaalt zelf op welk moment het studeren uitkomt, waar u gaat studeren en op welk tempo u dit gaat doen. Doordat er geen deadlines of verplichtingen zijn, kunt u bovendien geen studievertraging oplopen. Zo is studeren voor iedereen mogelijk.
  • Geen toelatingsexamen: in tegenstelling tot veel andere studies kan iedereen direct beginnen aan een een thuisstudie of thuiscursus.
  • Direct starten mogelijk:  Bij het starten van een studie op afstand is er geen vaste startdatum. U kunt dus op elk gewenst moment beginnen met studeren.
  • Persoonlijke begeleiding: alle aanbieders thuisstudies bieden bij een thuisopleiding en thuiscursus gediplomeerde persoonlijke begeleiding op afstand. Zo leert u op de juiste manier nieuwe kennis aan en wordt u geholpen bij vragen of problemen.

Staat u te popelen om een nieuwe cursus of opleiding te volgen? Bekijk en vergelijk alle thuisstudies en cursussen via Alle opleidingen en cursussen.