Breed aanbod opleidingen en cursussen

Een LOI opleiding of cursus is een goede manier om u zich verder in een vakgebied te verkennen, zich verder te verdiepen in uw werk of een gehele nieuwe carrière te starten. Zo beschikt LOI over een groot aanbod aan taalcursussen, hobbycursussen en opleidingen van mbo, hbo en master niveau. Het maakt daarom niet uit op welk niveau u wilt starten, er is altijd een studie of cursus waar u mee kunt beginnen. Bovendien biedt een thuisstudie veel flexibiliteit. U bepaalt zelf wanneer, waar en op welk tempo u studeert. Zo behaalt u in uw eigen tijd een erkend diploma of certificaat.

LOI kidzz

Naast cursussen en opleidingen voor volwassenen kunt u bij LOI ook speciale cursussen voor kinderen vinden. Zo kunnen kinderen zich verbreden in vakken van de basisschool, de basis van programmeren ontdekken of leren typen met een LOI typecursus. Uniek aan deze cursussen voor kinderen is dat kids op een spelenderwijs leren. Van het volgen van avonturen, maken van puzzels tot het beantwoorden van vragen in een quiz; welke cursus uw kind ook volgt, de cursus biedt gegarandeerd plezier. Zo wordt het ontdekken van vaardigheden of het maken van extra oefeningen van vakken heel eenvoudig én leuk.

LOI studiegids

Wilt u graag een LOI thuisstudie volgen en wilt u meer informatie? U kunt bij de LOI een studiegids aanvragen, aan de hand van uw interesse voor een vakgebied. Hierin ontdekt u precies de inhoud van de studie of cursus, de duur en de precieze kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u gericht gaan plannen.

Studeren op uw eigen manier

U vraagt zich misschien af: waarom zou ik een thuisstudie volgen? Een thuisstudie of thuiscursus is speciaal ontwikkelt om te studeren in eigen tijd. U heeft de regie in handen en bepaalt zelf wanneer u gaat studeren. Zo heeft u niet te maken met deadlines, druk of geplande examens. Op deze manier is studeren voor iedereen mogelijk en kan een cursus of opleiding eenvoudig gevolgd worden naast het hebben van een baan, gezin of druk sociaal leven.

Wilt u de volgende stap zetten in uw carrière of een nieuwe hobby gaan beoefenen? Start met een cursus of opleiding van LOI.

Civas opleidingen thuisstudie gratis proefles