Informatie Kies de opleiding of cursus die bij u past! Thuisstudies Vakgebieden Cursussen Taalcursussen Kinderen Opleiding aanbieders Nieuws
Civas opleidingen thuisstudie gratis proefles

Breed aanbod opleidingen en cursussen

Een LOI opleiding of cursus is een goede manier om u zich verder in een vakgebied te verkennen, zich verder te verdiepen in uw werk of een gehele nieuwe carrière te starten. Zo beschikt LOI over een groot aanbod aan;taalcursussen, hobbycursussen en opleidingen van mbo,hbo en master niveau. Het maakt daarom niet uit op welk niveau u wilt starten, er is altijd een studie of cursus waar u mee kunt beginnen. Bovendien biedt een thuisstudie veel flexibiliteit. U bepaalt zelf wanneer, waar en op welk tempo u studeert. Zo behaalt u in uw eigen tijd een erkend diploma of certificaat.

LOI kidzz

Naast cursussen en opleidingen voor volwassenen, kunt u bij LOI ook speciale cursussen voor kinderen vinden. Hiervoor is er het sub-merk Loi Kidzz. Zo kunnen kinderen zich verbreden in vakken van de basisschool, de basis van programmeren ontdekken of leren typen met een LOI typecursus. Uniek aan deze cursussen voor kinderen is dat kids op een spelenderwijs leren. Van het volgen van avonturen, maken van puzzels tot het beantwoorden van vragen in een quiz; welke cursus uw kind ook volgt, de cursus biedt gegarandeerd plezier. Zo wordt het ontdekken van vaardigheden of het maken van extra oefeningen van vakken heel eenvoudig én leuk.

Voordelen opleiding LOI

  • Erkende opleider: het volgen van een opleiding doet u vanzelfsprekend om een diploma te behalen en vooruit te komen in uw carrière. Het is daarom belangrijk het uitgegeven diploma of certificaat door de overheid en instanties wordt erkend. LOI is een erkende opleider. Hiermee kunt u erop rekenen dat uw diploma erkend wordt door instellingen en werkgevers.
  • Starten met studeren op elk moment: bij het volgen van een LOI thuisstudie kunt u op elk gewenst moment starten met studeren. U bent dus niet gebonden aan een bepaalde studieperiode of vaste studietijden.
  • Persoonlijke begeleiding: bij het volgen van een thuisstudie bij LOI krijgt u een eigen docent aangewezen. Deze staat altijd voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt. De docenten beschikken over veel ervaring in uw vakgebied. Via de online leeromgeving kunt u altijd uw opdrachten insturen, waarna deze worden gecontroleerd door de docent. Wanneer u een stage gaat volgen, zal er tevens een stagebegeleider aan u worden toegewezen.
  • Praktijkgericht lesmateriaal: Bij aanvang van uw thuisstudie krijgt u alle benodigde lesmateriaal. Dit bevat verschillende oefeningen, uitleg en voorbeeld cases die u kunnen helpen bij het studeren. Het lesmateriaal is praktijkgericht, waardoor u aan de hand van voorbeelden sneller de stof zal begrijpen.

Nadelen LOI studie

  • Online problemen: hoewel thuis studeren vele voordelen kent, kent het ook zijn nadelen. Zo bent u afhankelijk van het online ontvangen van uw lesmateriaal. Het kan voorkomen dat er iets fout gaat, waardoor u niet automatisch toegang krijgt voor een opleiding of cursus. Gelukkig pakt LOI dit probleem snel op.
  • Tussentijds wisselen docent: bij LOI heeft u de mogelijkheid om in uw eigen tijd op een eigen gekozen tempo een opleiding af te ronden. Binnen uw opleidingstraject krijgt u een docent aangewezen die u zal begeleiden. Aangezien u zelf de studietijd mag bepalen, kan het voorkomen dat tussentijds een ander docent krijgt aangewezen.
  • Contact docent: het ontbreken van fysiek les op een locatie kan het contact tussen student en docent bemoeilijken. Zo ervaren sommige studenten dat het nakijkwerk van een docent soms lang op zich laat wachten.

LOI studiegids

Wilt u graag een LOI thuisstudie volgen en wilt u meer informatie? U kunt bij de LOI een studiegids aanvragen, aan de hand van uw interesse voor een vakgebied. Hierin ontdekt u precies de inhoud van de studie of cursus, de duur en de precieze kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u gericht gaan plannen.

Een LOI thuisstudie volgen?

Bent u geïnteresseerd in het volgen van een LOI thuisstudie? Alleopleidingenencursussen toont in één overzicht alle en cursussen die bij opleidingsinstelling LOI worden getoond. Ga daarom direct op zoek naar een gewenste studie of cursus op onze website. Of bekijk de site van LOI en ontdek meer over deze opleider.