Informatie Kies de opleiding of cursus die bij u past! Thuisstudies Vakgebieden Cursussen Taalcursussen Kinderen Opleiding aanbieders Nieuws
Civas opleidingen thuisstudie gratis proefles

Waarom een thuiscursus volgen?

Verkoop uzelf beter met extra vaardigheden, begin een nieuw beroep of houdt uzelf up to date; een thuis cursus kan u verder brengen. Thuiscursussen zijn de ideale manier van leren op het moment dat het u uitkomt. Alle leerstof wordt op een computer gegeven en daar waar nodig kan een test ook eenvoudig op de computer worden gemaakt. Zo leert u  al snel en heel eenvoudig de eerste kneepjes van bijvoorbeeld fotografie, schilderen of financieren.

Voordelen thuiscursus

Een thuiscursus bevat meerdere voordelen ten opzichte van het volgen van een klassikale cursus.

  • Flexibiliteit: een thuiscursus kan op elk moment van de dag en overal worden gevolgd. Hierdoor kunt u op eigen tempo en in eigen tijd iets bijleren of zelfs geheel nieuws leren.
  • Goedkoper: een thuiscursus is doorgaans goedkoper dan het volgen van een standaard cursus. Er hoeft immers niet betaald te worden voor een pand, docent en benodigdheden.
  • Geen reisafstand: doordat thuis cursussen de mogelijkheid bieden om thuis te studeren, is het overbodig om naar een daadwerkelijke onderwijsinstelling te reizen. Dit scheelt niet alleen tijd maar ook reiskosten.
  • Groot aanbod: er zijn veel aanbieders met een groot scala aan cursussen. Zo is er altijd wel een cursus die aansluit op de vaardigheden die u graag wilt bijleren of uitbreiden.

Verschillende thuiscursussen vergelijken

Thuiscursussen worden door veel verschillende aanbieders aangeboden. Het kan daarom lastig zijn om de cursus te vinden die bij u past. Op Cursuspunt vindt en vergelijkt u eenvoudig alle cursussen met elkaar. Kies de cursus op het juiste niveau en start direct vandaag nog!