Coaching thuisstudie: een beroep met toekomst

Bij een thuisstudie coaching gaat u leren om mensen bij te staan bij het creëren van duurzame toekomstplannen. Om breed inzetbaar te zijn geeft de speciaal ontwikkelde online leermodule kennis over diverse soorten coaching. Zo leert u mensen te helpen op het gebied van carrière, financiële situatie, relatie of geluk in het leven. Daarnaast kunt u uw communicatieve vaardigheden trainen. Na afronding van de cursus coaching bent u klaar om mensen te begeleiden bij een coaching organisatie of in uw eigen coachingspraktijk.

Voordelen thuisstudie coaching

Een thuisstudie coaching is een uitstekende manier om een coaching certificaat te behalen naast uw gewone baan en het onderhouden van uw gezin. Een thuisstudie geeft immers de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer u wilt studeren. Er is geen sprake van deadlines, verplichtingen of vaststaande examens. U bepaalt waar, wanneer en op welk tempo u studeert. Bij moeilijkheden en vragen wordt u tevens geholpen door een persoonlijke begeleider op afstand. Zo leert u zelfstandig maar onder toezicht van een professional alles wat u moeten weten om een volwaardige coach te worden.

Per direct starten met een coaching cursus

Wilt u het beste in mensen naar boven halen? Wacht dan niet langer met het behalen van certificaat coaching. Starten met een coaching opleiding thuisstudie kan direct. Bekijk op Alleopleidingenencursussen.nl alle aanbieders voor een cursus coaching en bijbehorende tarieven. Kies de cursus die bij u past en meld u direct aan!

Civas opleidingen thuisstudie gratis proefles