Voor wie is de opleiding HBO Auditing?

Bent u geïnteresseerd in het uitvoeren van controleonderzoeken binnen een organisatie? Dan is de opleiding HBO Auditing wellicht iets voor u. Tijdens deze controleonderzoeken bent u degene die vaststelt of doelstellingen worden behaald, of afspraken en het beleid worden nagekomen en of bepaalde werkzaamheden mogelijk efficiënter kunnen worden uitgevoerd. Ook bent u degene die vaststelt of normen en standaarden worden nageleefd en of financiële overzichten nauwkeurig en punctueel zijn opgesteld. De opleiding HBO Auditing brengt u naar de volgende stap in uw carrière. Door te starten bij de beginselen van auditing, vervolgens in te gaan op de kern van auditing en af te sluiten met internal audit, bent u klaar om u als professional op het gebied van auditing op de arbeidsmarkt te begeven.

Thuisstudie HBO Auditing

Wilt u de opleiding HBO Auditing combineren met uw baan of mogelijk drukke privéleven of wilt u liever niet klassikaal studeren? Dan is een thuisstudie HBO Auditing wellicht iets voor u. Met een thuisstudie kunt u zelf bepalen op welk momenten en op welke plekken u studeert. Bovendien bepaalt u zelf wanneer u de opdrachten maakt, wanneer u leert en wanneer u uw examens aflegt. Hierdoor is de opleiding HBO Auditing ideaal om te combineren met uw baan en uw privéleven. Gedurende de opleiding wordt u begeleid en bijgestaan door topdocenten met ervaring in de praktijk.
Tijdens de opleiding zal het gehele auditingproces aan bod komen. Zo zal de opleiding starten bij de beginselen van auditing en vanuit daar steeds uitgebreider op het onderwerp in gaan. De opleiding HBO Auditing biedt een optimale afwisseling tussen theorie en praktijk. Tijdens de opleiding doet u namelijk niet enkel kennis op, maar zal u ook vaardigheden ontwikkelen. De ontwikkelde kennis gaat u direct toepassen in de praktijk door middel van praktijkcases. 

Starten met de opleiding HBO Auditing

Bent u een financiële professional die zich specifiek wil verdiepen in auditing? Of wilt u uw kennis opfrissen? Wacht dan niet langer en meld u vandaag nog aan voor de opleiding HBO Auditing!
Aanmelden doet u zeer eenvoudig via Alle Opleidingen en Cursussen:

  1. Bekijk het aanbod opleidingen HBO Auditing van Alleopleidingenencursussen.nl
  2. Kies een aanbieder HBO Auditing die het best bij uw wensen aansluit
  3. Meld u aan en start direct met de opleiding HBO Auditing!
Bekijk alle Vakgebieden