Bachelor Accountancy: de start van een uitdagende carrière 

Als accountant bent u hét aanspreekpunt voor een organisatie. U geeft adviezen over de financiële bedrijfsvoering en voert controle uit op de verslaglegging. Ook speelt u een belangrijke rol in de financiële analyse van een organisatie. Tijdens de HBO Bachelor Accountancy komen alle bedrijfsprocessen aan bod. Hierdoor beschikt u na het afronden van de opleiding over alle kennis en vaardigheden die van u als accountant worden verwacht. De opleiding HBO Bachelor Accountancy is gebaseerd op het rapport eindtermen van de Commissie Eindtermen Accountantsopleiding (CEA). Hierdoor heeft u de mogelijkheid om door te studeren tot accountant met of zonder certificerende bevoegdheid. Als accountant is het zeer belangrijk dat u over de benodigde papieren beschikt. 

Waarom een thuisstudie Bachelor Accountancy?

Met een thuisstudie HBO Bachelor Accountancy wordt u op de best mogelijke manier opgeleid tot accountant. Tijdens het volgen van een thuisstudie kunt u zelf kiezen waar en wanneer u studeert. U kiest namelijk zelf wanneer u opdracht maakt en wanneer u leert voor een examen. Door de grote flexibiliteit van de opleiding is deze opleiding geschikt voor mensen met een baan en mensen met een druk privéleven. Doordat de HBO Bachelor Accountancy naast theorie ook veel aandacht aan de praktijk besteed, bent u na het afronden van de opleiding klaar om als accountant op de arbeidsmarkt te starten.

Begin vandaag met de Bachelor Accountancy

Ziet u zichzelf al helemaal de veelzijdige en verantwoordelijke rol van een accountant vervullen? Start dan vandaag nog met de HBO Bachelor Accountancy. Dit gaat heel eenvoudig:

  1. Bekijk alle aanbieders voor de opleiding accountancy bij Alleopleidingenencursussen.nl
  2. Kies een studie accountancy die bij u past
  3. Meld u aan en start direct.
Bekijk alle Vakgebieden