Doelgroep HBO-Bachelor Rechten

Als u ambitieus bent en bovendien geïnteresseerd bent in rechten, bent u de uitgelezen persoon voor de opleiding HBO-Bachelor Rechten. Na een opleiding HBO-Bachelor Rechten kunt u veel verschillende functies vervullen. Zo kunt u aan de slag bij een rechtbank, als juridisch consultant bij een advocatenbureau, als juridische specialist bij de overheid of als projectleider bij het Openbaar Ministerie. Ook kunt u een ondersteunende of adviserende functie vervullen bij verzekeraars of bij de gemeente. Hoewel u nog geen advocaat of rechter bent na het afronden van de studie zijn er dus tal van andere functies die u wel kunt vervullen. Klinken de woorden nieuwgierig, rechtvaardig, oplossingsgericht, adviserend, onderzoekend en taalvaardig als muziek in uw oren? Dan bent u de geschikte persoon voor de opleiding HBO-Bachelor Rechten.

Flexibel studeren: HBO-Bachelor Rechten

Wilt u de opleiding HBO-Bachelor Rechten combineren met uw gezin of werk? Dat kan! U heeft namelijk de mogelijkheid om flexibel te studeren. U beslist in dat geval zelf waar en wanneer u studeert. U bepaalt zelf wanneer u opdrachten maakt, wanneer u leert en wanneer u examens maakt. Er zijn geen verplichtingen of deadlines verbonden aan de opleiding. Bovendien kunt u zelf een startmoment kiezen. Tijdens de opleiding wordt u begeleid door topdocenten met ervaring in de praktijk. Na het succesvol afronden van de opleiding HBO-Bachelor Rechten heeft u brede kennis op het gebied van publiekrecht, strafrecht en privaatrecht. Ook bent u instaat cliënten te adviseren en te ondersteunen bij juridische kwesties.

Aanmelden voor opleiding HBO-Bachelor Rechten

Laat u graag uw hersens kraken en zoekt u graag zaken tot de bodem uit? Meld u dan nu aan voor de opleiding HBO-Bachelor Rechten. Nu het succesvol afronden van de opleiding mag u zichzelf Bachelor of Laws noemen. Aanmelden voor de opleiding gaat zeer eenvoudig via Alleopleidingenencursussen.nl:

  1. Bekijk alle aanbieders voor de opleiding HBO-Bachelor Rechten geselecteerd door Alleopleidingenencursussen.nl
  2. Kies de opleiding rechten die het best bij u past
  3. Meld u aan en start direct aan uw opleiding!
Bekijk alle Thuisstudies