Aan de slag na de HBO-Bachelor Vertaler Engels

Als vertaler Engels gaat u geschreven of gesproken teksten omzetten van of naar de Engelse taal. Zo kunt u aan de slag gaan bij een groot aantal werkgevers of opdrachtgevers. Allereerst kunt u aan de slag gaan bij een internationale organisatie. Ook kunt u aan de slag gaan bij een internationaal of exportbedrijf en natuurlijk bij een vertaalbureau. Als vertaler kan u voor verschillende opdrachten worden ingezet. Denk aan het vertalen van zakelijke contracten, handleidingen, blogs, websites of commerciële teksten. Liever niet voor een opdrachtgever aan de slag? Dat is geen probleem voor u als vertaler. U kunt namelijk prima alleen of samen met andere vertalers een eigen vertaalbureau opzetten. Op deze manier kunt u uw eigen werktijden bepalen en uw baan combineren met andere bezigheden.

Thuis de opleiding HBO-Bachelor Vertaler Engels volgen

Denkt u tijdens het kijken van een film met ondertiteling of tijdens lezen van een boek dat vertaald is veelvuldig “dat kan ik beter”? Dan is de opleiding HBO-Bachelor Vertaler Engels de opleiding die u zoekt. Tijdens de opleiding gaat u op een praktische manier aan de slag met uw favoriete taal zodat u na het afronden van de opleiding alles in huis heeft om als professioneel vertaler Engels te werken. U leert alles over de Engelse taal. Denk aan vocabulaire, idioom, taalkunde en grammatica. Maar u leert ook alles over papieren vertaalhulpmiddelen en online vertaaltools zodat u ook prima als zelfstandige vertaler uw eigen vertaalbureau kunt opzetten. Door de mogelijkheid om te kiezen voor een thuisstudie HBO-Bachelor Vertaler Engels is deze opleiding uitermate geschikt voor werkenden en professionals die naast hun baan een opleiding willen volgen.

Aanmelden voor HBO-Bachelor Vertaler Engels

Vindt u Engels een prachtige taal en wilt u zich hier dagelijks mee bezighouden tijdens uw werk? Meld u dan nu aan voor de opleiding HBO-Bachelor Vertaler Engels. Alle Opleidingen en Cursussen heeft een selectie voor u gemaakt van alle aanbieders voor een opleiding Vertaler Engels. Uit die selectie kiest u een opleiding die het best bij u past. Vervolgens kunt u zich eenvoudig aanmelden en direct starten met uw opleiding HBO-Bachelor Vertaler Engels.

Bekijk alle Thuisstudies