Wat doet u als vertaler Frans?

Als vertaler Frans vertaalt u geschreven of gesproken teksten van en naar de Franse taal. Als vertaler kunt u voor een heleboel verschillende opdrachtgevers aan de slag. Zo kunt u bijvoorbeeld opdrachten ontvangen van internationale bedrijven of van een overheidsinstelling en kunt u uiteraard gaan werken voor een vertaalbureau. U wordt ingeschakeld om onder andere zakelijke contracten, handleidingen, commerciële teksten, websites en juridische documenten te vertalen. Zo is uw werk als vertaler Frans zeer afwisselend. Werkt u liever niet voor een baas en heeft u de ambitie om uw eigen bedrijfje als vertaler op te starten? Dat kan! Als vertaler Frans bevindt u zich in de ideale positie om een eigen vertaalbureau op te starten. Met de opleiding HBO-Bachelor Vertaler Frans heeft u een goede start voor uw carrière als vertaler van de Franse taal.

Thuis de opleiding HBO-Bachelor Vertaler Frans volgen

Wilt u de opleiding HBO-Bachelor Vertaler Frans naast uw baan of andere activiteiten volgen? Dat kan! U kunt er namelijk voor kiezen om thuis de opleiding te volgen. Met een thuisstudie Vertaler Frans is het mogelijk om op elke plek en op elk moment te studeren. U bepaalt zelf hoeveel u leert, wanneer u opdrachten maakt en wanneer u een examen aflegt. Er zijn geen deadlines of andere verplichtingen verbonden aan de opleiding. Tijdens de opleiding HBO-Bachelor Vertaler Frans komt een grote variatie aan onderwerpen aan bod. Hierdoor doet u brede en diepgaande kennis op. Uw spreek- en luistervaardigheden worden verbeterd en u leert omgaan met vertaalhulpmiddelen zowel op papier als online.

Starten met de opleiding HBO-Bachelor Vertaler Frans

Houdt u van de Franse taal en wilt u graag praktisch bezig zijn met deze taal? Vindt u het uitdagend om iedere keer weer in geschreven of gesproken teksten te duiken en deze zo goed mogelijk te vertalen? Dan is de opleiding HBO-Bachelor Vertaler Frans een goede keuze voor u.
Alle Opleidingen en Cursussen heeft alle aanbieders van de opleiding tot Frans vertaler voor u op een rijtje gezet. Uit dit aanbod kunt u een opleiding kiezen die het best bij u past. Aanmelden en starten kan direct.

Bekijk alle Thuisstudies