Voor wie is de opleiding HBO-Bachelor Vertaler Spaans?

U heeft de mogelijkheid om de opleiding HBO-Bachelor Vertaler Spaans vanuit thuis te volgen. Hierdoor is de opleiding bij uitstek geschikt voor mensen die een opleiding willen volgen naast hun baan. Met behulp van een speciaal ontwikkelt e-learning programma leert u zelfstandig waar en wanneer u dat uitkomt. Op afstand wordt u bijgestaan door een professionele docent die u kan helpen in geval van vragen of problemen. Tijdens de opleiding leert u hoe u teksten vanuit of naar het Spaans moet vertalen. Hierbij komen alle aspecten van de Spaanse taal aan bod. Zo krijgt u kennis van de Spaanse vocabulaire, taalkunde en grammatica. Ook worden uw spreek- en luistervaardigheden verbeterd. Bovendien wordt er aandacht besteed aan hoe u bepaalde papieren en online vertaalhulpmiddelen kunt gebruiken. Kortom, de opleiding HBO-Bachelor Vertaler Spaans biedt een goede start voor diegene die een carrière als vertaler van de Spaanse taal ambiëren.

Werk vinden na de opleiding HBO-Bachelor Vertaler Spaans

Als vertaler Spaans kunt u teksten vertalen voor veel verschillende opdrachtgevers. Hierdoor is uw baan als vertaler zeer afwisselend. Allereerst kunt u zich richten op het vertalen van juridische documenten, zoals koopcontracten en arbeidsovereenkomsten. Of misschien vindt u de medische markt veel interessanter? Dan kunt u als vertaler de vertaling van medische bijsluiters of medische documenten verzorgen. Het kan ook zo zijn dat u geïnteresseerd bent in commerciële teksten. Dan kunt u teksten in folders of op websites vertalen. Hoewel u tijdens het uitvoeren van eerdergenoemde banen in loondienst bent, kunt u als vertaler Spaans ook uitstekend voor uzelf beginnen. U kunt namelijk uw eigen vertaalbureau opstarten. U kunt dit alleen of samen met andere vertalers doen. Als zelfstandige vertaler werkt u voor veel verschillende opdrachtgevers en bent u bovendien in staat om zelf uw werktijden- en uren te bepalen.

Opleiding HBO-Bachelor Vertaler Spaans volgen

Wilt u graag uw Spaanse vertaalvaardigheden ontwikkelen, maar doet u dit liever niet klassikaal? Dan is de opleiding HBO-Bachelor Vertaler Spaans dé opleiding voor u! Naast dat er aandacht wordt besteed aan vocabulaire, grammatica en taalkunde van de Spaanse taal, komen ook de maatschappelijke en culturele verschillen tussen Nederland en Spanje aan bod.
Bent u klaar voor een afwisselende carrière als Spaans Vertaler? Wacht dan niet langer en start vandaag nog met de opleiding HBO-Bachelor Vertaler Spaans. Alle Opleidingen en Cursussen heeft alle aanbieders met een opleiding tot vertaler Spaans voor u op een rijtje gezet. Kies de opleiding die het best bij u past en meld u direct aan. Starten kan direct!

Bekijk alle Thuisstudies