Doelgroep HBO Fiscaal Recht

Bevindt u zich graag in het midden van de maatschappij en bent u bovendien geïnteresseerd in het belastingrecht? Kies dan voor de opleiding HBO Fiscaal Recht. Als fiscalist vraagt u zich namelijk af hoe u de belastingheffing zo rechtvaardig mogelijk verdeelt onder bedrijven en burgers. De opleiding HBO Fiscaal Recht bestaat uit juridische, economische en fiscale vakken. Zo leert u alles over belastingwetgeving, belastingrecht en belastingen als de loon- en inkomstenbelasting. Daarnaast komen ook andere rechtsgebieden aan bod. Denk aan Privaat-, Bestuurs-, Staats- en Europees recht.

Thuisopleiding HBO Fiscaal Recht

Voor de opleiding HBO Fiscaal Recht gelden geen vooropleidingseisen. Wanneer u werkzaam bent binnen een onderneming en graag meer kennis wilt vergaren over onderwerpen op belastinggebied is de opleiding HBO Fiscaal Recht dé opleiding voor u. Door voor een thuisstudie HBO Fiscaal Recht te kiezen, kunt u naast het studeren gewoon uw fulltimebaan behouden. U kiest namelijk zelf wanneer en waar u studeert en uw examens maakt. Er zijn geen verplichtingen en deadlines aan de opleiding verbonden. De opleiding HBO Fiscaal Recht is voor een groot deel praktijkgericht en biedt hiermee een goede balans tussen inhoud en het praktisch toepassen van de inhoud. Na het afronden van de studie bent u als fiscalist in staat om multinationals en zelfstandig ondernemers te adviseren over alle juridische aspecten van het belastingstelsel.

Starten met de opleiding HBO Fiscaal Recht

Bent u geïnteresseerd in het volgen van de opleiding HBO Fiscaal Recht? Meld u dan nu aan via Alle opleidingen en cursussen middels drie gemakkelijke stappen.

  1. Bekijk alle aanbieders voor de opleiding Fiscaal Recht bij Alleopleidingenencursussen.nl
  2. Kies een opleiding Fiscaal Recht die bij u past
  3. Meld u aan en start direct met de opleiding
Bekijk alle Thuisstudies