Wat kun je worden met HBO Vastgoed en Makelaardij?

Tijdens de opleiding gaat u vastgoedvraagstukken vanuit verschillende perspectieven bestuderen en onderzoeken. Bijvoorbeeld vanuit bedrijfseconomisch, juridisch en commercieel perspectief, maar ook vanuit het perspectief van vastgoedbeheer, bouwkunde en beleggingsrendement. Doordat u breed wordt opgeleid, kunt u binnen de wereld van de vastgoedmarkt bij verschillende banen terecht komen. Zo kunt u bijvoorbeeld aan de slag gaan als makelaar. Dan bent u degene die de koop en verkoop van woningen bemiddelt en geeft u bovendien advies over hypotheken. Daarnaast kunt u aan de slag als projectontwikkelaar. U begeleid de bouw van woningen of bedrijventerreinen. Ook kunt u aan de slag gaan als beleidsmedewerker. In dit geval doet u onderzoek naar en adviseert u over het aankopen en verkopen van grond. Daarnaast verleent u vergunningen voor deze grond. U kunt zelfs aan de slag gaan bij een pensioenfonds. Hier zult u het beleggingsbeleid op het gebied van vastgoed bepalen. Naast deze voorbeelden zijn er nog tal van andere functies die u na het afronden van de opleiding kunt vervullen. Kortom, als u brede kennis wil vergaren op het gebied van vastgoed en een brede carrière tegemoet wil gaan, is de opleiding HBO Vastgoed en Makelaardij een goede keuze voor u.

Thuis HBO Vastgoed en Makelaardij volgen

Bent u geïnteresseerd in vastgoed en makelaardij en wilt u uw kennis ontwikkelen op HBO-niveau? Wilt u studeren naast uw baan en/of drukke privéleven? Dan is de opleiding HBO Vastgoed en Makelaardij geschikt voor u. Door flexibel te studeren bent u in staat zelf te bepalen wanneer u leert, wanneer u opdrachten maakt en wanneer u examens maakt. Er zijn bovendien geen verplichtingen en deadlines verbonden aan de studie. Hierdoor is de opleiding HBO Vastgoed en Makelaardij goed te combineren met een baan of druk privéleven. Ook voor degenen die geen klassikale studie willen volgen is de opleiding HBO Vastgoed en Makelaardij een goede keus.

Starten met HBO Vastgoed en Makelaardij

Heeft u financieel, bouwkundig en juridisch inzicht en bent u goed in onderhandelen? Kunt u goed communiceren en luisteren? Beschikt u over deze vaardigheden of wilt u deze ontwikkelen? Kies dan voor de opleiding HBO Vastgoed en Makelaardij.
Alle Opleidingen en Cursussen heeft alle aanbieders voor de opleiding HBO Vastgoed en Makelaardij voor u op een rijtje gezet. Kies de aanbieder en opleiding die het best bij u past en meld u direct aan. Starten kan dan direct. Waar wacht u nog op?

Bekijk alle Thuisstudies