Ga van start in een dynamische branche

ICT, oftewel informatie- en communicatietechnologie, is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Computers spelen een grote rol in het functioneren van ons privé leven als bij bedrijven. De vraag naar geschoolde ICT'ers op de arbeidsmarkt is dan ook groot. Spreekt het werken met computers u aan? En wilt u zich graag verder verdiepen in het beheer en de ontwikkeling van software, systemen en websites? Dan past een ICT opleiding perfect bij u. U leert met de opleiding ICT mbo alle benodigde kennis en vaardigheden en maakt u startklaar voor de arbeidsmarkt. De ICT opleiding thuisstudie is eenvoudig thuis te volgen, waardoor de studie makkelijk te combineren is met uw huidige baan of het onderhouden van het gezin.

Waarom een thuisstudie ICT?

Het volgen van een thuisstudie ICT heeft meerdere voordelen in vergelijking met het volgen van een klassikale studie.

  1.  Opleiding volgen op jouw manier: een ICT opleiding thuisstudie is behulp van een speciaal ontwikkeld studie geheel online te volgen. Zo leert u zelfstandig de stof en wordt u op afstand begeleid door een professionele docent. U bepaalt zelf het tempo en het moment waarop u leert. De druk voor het behalen van een deadline is hiermee verleden tijd.
  2. Direct beginnen met studeren: in tegenstelling tot klassikale opleidingen heeft een ICT opleiding thuisstudie geen startdatum. Wanneer u graag uw diploma wilt halen, kan u direct beginnen met de ICT opleiding.
  3. Vraag opgeleide ICT-professionals blijft toenemen: De IT-sector in Nederland neemt in razend tempo toe. Dit vraagt om veel nieuwe ICT-professionals die er op dit moment nog niet zijn. Door het afronden van een thuisstudie ICT liggen er dus veel baankansen voor u klaar.
  4.  Erkend diploma: met het afronden van een thuisopleiding ICT behaalt u een erkend diploma die direct uw carrière mogelijkheden verbreed.

Starten met ICT opleiding thuisstudie

Wilt u graag een carrière switch maken en bent u op zoek naar een uitdagende baan? Een ICT opleiding thuisstudie bereidt u voor op carrière als ICT-professional in een dynamische branche. Starten met een ICT thuisstudie kan al in drie stappen:

  1. Bekijk op Alleopleidingenencursussen.nl alle aanbieders met hun ICT thuisopleiding.
  2. Kies een opleiding ICT mbo die bij je past.
  3. Meld u aan en ga direct van start.
Bekijk alle Thuisstudies