Waarom kiezen voor een MBO vakopleiding junior assistent-accountant?

Als junior assistent-accountant bent u verantwoordelijk voor taken als het opstellen van belastingaangiften, het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van tussentijdse cijfers en financiële vraagstukken. Maar ook contacten onderhouden met klanten en deze klanten voorzien van advies behoren tot de taken van een junior assistent-accountant. Een opleiding junior assistent-accountant biedt u alle kennis en vaardigheden die van u in de praktijk worden verwacht. Wanneer u op een praktijkgerichte manier kennis wil opdoen over de wereld van accountancy, is deze opleiding geschikt voor u.

Kies voor een thuisstudie junior assistent-accountant

Een thuisstudie junior assistent-accountant is dé manier om binnen de branche van accountancy aan de slag te gaan. Door voor een thuisstudie junior assistent-accountant te kiezen kunt u op iedere plek en op ieder moment studeren. U kiest zelf op welke momenten u opdrachten maakt, wanneer u een examen maakt en wanneer u leert. Er zijn geen deadlines of andere verplichtingen verbonden aan de opleiding. Hiermee is de opleiding junior assistent-accountant ideaal voor mensen met een baan, een druk privéleven of voor degene die geen klassikale studie willen volgen. Doordat de opleiding junior assistent-accountant praktijkgericht is, bent u met een thuisstudie junior assistent-accountant klaar om op de arbeidsmarkt te starten. 

Start vandaag nog met de opleiding junior assistent-accountant

Bent u geïnteresseerd in het samenstellen van jaarrekeningen en onderhoudt u graag contacten met klanten? Start dan vandaag nog met een opleiding junior assistent-accountant. Bekijk alle aanbieders voor een opleiding junior assistent-accountant bij Alleopleidingenencursussen.nl. Kies een studie die bij u past en meld u direct aan. Waar wacht u nog op?

Bekijk alle Vakgebieden