Opleiding MBO Receptionist/Telefonist

De opleiding MBO Receptionist/Telefonist is geschikt voor mensen die graag regelen en organiseren. U beheert de agenda, maakt afspraken, schrijft verzorgde en goed geformuleerde brieven, ontvangt bezoekers en neemt de telefoon op. Tijdens de opleiding MBO Receptionist/Telefonist komen alle theoretische kennis en praktische vaardigheden die u achter de balie nodig heeft aan bod. Dit zijn vaardigheden als postverwerking, archivering, telefoonbediening en tekst- en dataverwerking. Bovendien wordt er aandacht besteed aan kantoortechnologie. Er komen verschillende programma’s van office aan bod die in de praktijk voor allerlei kantoortoepassingen worden gebruikt. Na het afronden van de opleiding MBO Receptionist/Telefonist bent u breed inzetbaar en kunt u direct aan de slag binnen het vak van de receptionist. Dit kunt u bij diverse bedrijven en organisaties doen.

Thuisstudie MBO Receptionist/Telefonist

Wilt u graag uw kennis vergroten of opfrissen op het vakgebied van de receptionist/telefonist maar wilt u dit liever niet klassikaal doen? Dan is de opleiding MBO Receptionist/Telefonist zeker geschikt voor u. Door flexibel te studeren kunt u zelf beslissen waar en wanneer u tijd besteed aan uw opleiding. U bepaalt zelf wanneer u aan opdrachten werkt, examens aflegt en leert. Op deze manier kunt u de opleiding MBO Receptionist/Telefonist goed combineren met uw baan en/of privéleven. De opleiding is zeer praktijkgericht waardoor u de opgedane kennis direct kunt toepassen bij uw huidige of toekomstige baan als receptionist.

Aanmelden voor MBO Receptionist/Telefonist

Bent u graag in contact met mensen en houdt u van een beetje afwisseling tijdens een baan als receptionist? Wacht dan niet langer en meld u aan voor de opleiding MBO Receptionist/Telefonist. Als baliemedewerker bent u het gezicht van de organisatie wanneer u bezoekers ontvangt en te woord staat, maar ook de stem van de organisatie wanneer u telefoontjes afhandelt. Kunt u goed omgaan met vriendelijke én minder vriendelijke bezoekers?
Alle Opleidingen en Cursussen heeft alle aanbieders voor een opleiding tot receptionist/telefonist voor u geselecteerd. Kies de aanbieder die het best aansluit bij uw wensen en meld u direct aan. Starten kan direct. Waar wacht u nog op?

Bekijk alle Thuisstudies