Is de opleiding MBO Beveiliger iets voor u?

Lijkt het u leuk om beveiliger te worden en om te werken in de beveiliging? Dan is deze opleiding iets voor u. Tijdens de opleiding leert u alles over het beveiligen van winkels, bedrijven en terreinen. Zo kunt u na het succesvol afronden van de opleiding MBO Beveiliger bijvoorbeeld aan de slag gaan als evenementenbeveiliger. Dan houdt u in de gaten of alles goed en veilig verloopt tijdens festivals, wedstrijden en concerten. Ook kunt u aan de slag als persoonsbeveiliger. Als persoonsbeveiliger bent u verantwoordelijk voor de bescherming en veiligheid van VIP’s. Bovendien kunt u aan de slag als mobiel surveillant of als winkelsurveillant. Als mobiel surveillant controleert u huizen, fabrieken en bedrijventerreinen om te zorgen dat alles in orde is. Als winkelsurveillant doet u hetzelfde als mobiel surveillant alleen bevindt u zich dan in winkels en winkelcentra. Kortom, met een baan als beveiliger heeft u uitdagend en dankbaar werk!

Opleiding MBO Beveiliger thuis volgen

Er gelden geen specifieke eisen aan een vooropleiding voor de opleiding MBO Beveiliger. Wel moet u van onbesproken gedrag zijn, wat inhoudt dat u niet met justitie en/of politie in aanraking mag zijn geweest.
U kunt ervoor kiezen om flexibel te studeren. Dan volgt u de opleiding MBO Beveiliger vanuit huis. U hoeft dus niet verplicht op school te zitten en krijgt dus niet klassikaal les. Met een thuisstudie MBO Beveiliger is het mogelijk om op iedere plek en op ieder moment te studeren. U beslist zelf hoeveel u leert, wanneer u aan opdrachten werkt en wanneer u examens aflegt. Er zijn verder ook geen verplichtingen en deadlines verbonden aan de thuisstudie. Hiermee is de opleiding ideaal voor mensen met een baan of druk privéleven. Met de opleiding MBO Beveiliger behaalt u een erkend diploma, waarmee werkgevers u graag aan zullen nemen!

Starten met de opleiding MBO Beveiliger

Helpt u graag mensen, bent u alert en verantwoordelijk en heeft u interesse in een uitdagende en variërende baan? Wacht dan niet langer en meld u aan voor de opleiding MBO Beveiliger.
Alle Opleidingen en Cursussen heeft alle aanbieders met de opleiding MBO Beveiliger voor u op een rijtje gezet. Hier kunt u een opleiding tot beveiliger kiezen die het best bij u past. Vervolgens kunt u zich eenvoudig aanmelden. Starten kan dan direct!

Bekijk alle Thuisstudies