Beter communiceren in het Duitsland

Een taalcursus Duits is opgebouwd om zowel uw Duits schrijfvaardigheid als spreekvaardigheid te verbeteren. Door het maken van opdrachten, het lezen van teksten en het doen van spreekoefeningen, leert u op een gekozen niveau de Duitse taal beter kennis. Zo is het versturen van mails, zakelijke formulieren of het presteren in het Duits een  u geen enkel probleem meer.

Duits leren op eigen niveau en tempo

Een klassikale taalcursus Duits volgen, kan lastig zijn wanneer u werk, privé en de cursus moet combineren. Om het voor iedereen mogelijk te maken zich verder te ontwikkelen, zijn er speciale taalcursus Duits thuisstudies ontworpen. Een thuisstudie Duits is speciaal gecreëerd om zelfstandig de taal machtig te worden. Zo kan de taalcursus Duits online worden gevolgd met speciaal ontwikkeld lesmateriaal. Bij veel aanbieders krijgt u tevens een persoonlijke begeleider toegewezen, die opdrachten voor u nakijkt en vragen kan beantwoorden. Met een thuiscursus Duits kunt u wanneer en waar u maar wilt studeren. Zo voelt u geen druk en behaalt u op eigen tempo het Duits certificaat.

Voordelen thuiscursus Duits t.o.v. klassikale taalcursus

  • Studeren op eigen tempo
  • Geen reistijd en reiskosten
  • Persoonlijke begeleiding
  • Geen toelatingsexamen

Duits thuisstudie aanbieders vergelijken

Bent u geïnteresseerd in het volgen van een taalcursus Duits thuis? Op Alleopleidingenencursussen.nl kunt u alle cursusaanbieders met elkaar vergelijken. Kies uw gewenste cursus en stap direct over!

Civas opleidingen thuisstudie gratis proefles