Belangrijkste wereldtaal

Ruim een derde van de wereld spreekt Engels. De Nederlandse taal zit vol met Engelse leenwoorden en ook op televisie komen er veel Engelse programma's voorbij. Bovendien is het de taal die bij internationale bedrijven als voertaal wordt gebruikt. Spreekt u geen of gebrekkig Engels; dan kunt u een groot deel van de interessante vacatures wel wegstrepen. Kortom: met het volgen van een taalcursus Engels wint u op één of zelfs meerdere vlakken terrein. Een thuisstudie Engels geeft u een goede basis of brengt u op een hoger niveau in het spreken en schrijven van de Engelse taal.

Thuisstudie Engels: leren op eigen tempo

Het volgen van een cursus staat velen in de weg door het hebben van te weinig tijd en het verplicht volgen van lessen aan een onderwijsinstelling. Met een taalcursus Engels die thuis kan worden gevolgd, is dit verleden tijd. Een thuisstudie Engels geeft u de mogelijkheid in eigen tijd en op eigen tempo basis Engels of juist een gevorderd niveau Engels onder de knie te krijgen. Doordat deze taalcursus Engels een zelfstudie betreft, is het niet mogelijk studievertraging op te lopen en kunt u zowel snel of juist over een langere periode uw diploma behalen. Aangezien met een thuiscursus Engels een docent en pand overbodig worden, is de cursus tevens velen malen goedkoper dan een taalcursus aan een onderwijsinstelling. 

Taalcursus Engels thuis volgen?

Of u zich nu overal ter wereld verstaanbaar wilt maken, of een volgende stap in uw carrière wilt zetten; met een taalcursus Engels thuisstudie leert u de Engelse taal op een eenvoudige manier. Op Alleopleidingenencursussen.nl kunt u alle thuiscursus Engels aanbieders met elkaar vergelijken. Kies een cursus en start direct!

Civas opleidingen thuisstudie gratis proefles