Leren op eigen niveau

Of u de Franse taal helemaal niet machtig bent, of juist de woordenschat naar een hoger niveau wilt tillen; er zijn verschillende thuiscursussen Frans op diverse niveaus. Zo wordt er Frans voor beginners en gevorderden aangeboden. Ook zijn er speciale cursussen om zakelijk Frans te schrijven. Hierdoor maakt het niet uit of u alleen een taalcursus Frans wilt volgen voor sociale connecties, of juist om uw carrière een nieuwe twist te geven. Een cursus Frans thuis kunt u leren op eigen niveau.

Thuisstudie Frans: flexibel en voordelig

U wilt graag een taalcursus Frans volgen, maar tot nu toe heeft u niet de stap gezet. Heeft u te weinig tijd? Ziet u de lange reistijd niet zitten? Of ligt de klassikale leermethode u niet? Dit is allemaal verleden tijd met een thuisstudie Frans. Met een cursus Frans thuis kunt u in eigen tijd de Franse taal ontdekken. U bent hierbij niet afhankelijk van vaste tijdsschema's of deadlines. Met behulp van een speciaal ontwikkelde online zelfstudie leert u zowel uw schrijf- als spreekvaardigheden te verbeteren. Dit kan waar en wanneer u maar wilt. Bovendien is een thuiscursus Frans een stuk voordeliger dan een klassikale cursus. Doordat er geen docent, pand of extra lesmateriaal moet worden bekostigd, en u geen reiskosten heeft, betaalt u een stuk minder.

Persoonlijke begeleiding

Hoewel een thuiscursus Frans uit een zelfstudie bestaat, krijgt u bij het volgen van de taalcursus een persoonlijke begeleider aangewezen. Deze helpt u bij vragen verder. Ook worden de door u gemaakte opdrachten door de begeleider nagekeken en voorzien van feedback. Met een thuiscursus Frans krijgt u dus persoonlijke begeleiding, die bij klassikale taalcursussen niet mogelijk is.

Start vandaag met uw taalcursus Frans

Of u nu graag op vakantie Frans wilt spreken of u professioneel zich wilt verbreden. Een taalcursus Frans thuisstudie helpt u de Franse taal op een eenvoudige manier onder de knie te krijgen. Vergelijk op Alleopleidingenencursussen.nl alle taalcursusaanbieders en start vandaag nog met een cursus Frans thuis.

Civas opleidingen thuisstudie gratis proefles