Verschillende taalniveaus

Een taalcursus Spaans kan voor meerdere redenen gevolgd worden. Wilt u graag op vakantie basis Spaans kunnen spreken? Of is Spaans handig voor uw carrière. Doordat er een thuiscursus Spaans op verschillende niveaus kan worden gevolgd, is er altijd een taalcursus Spaans die geschikt is voor u.

Beginners

Met een thuisstudie Spaans voor beginners legt u een stevige basis Spaans. Door de cursus kunt u binnen een korte tijd eenvoudige gesprekken in het Spaans voeren.

Gevorderden

Wanneer u over basiskennis Spaans beschikt en al eenvoudige gesprekken kan voeren, dan kunt u uw taalkennis naar een hoger niveau tillen met een cursus voor gevorderden. Hierin leert u zich beter in het Spaans uit te drukken,

Vergevorderden

U spreekt al goed Spaans maar wilt alles uit de taal halen? Een thuiscursus Spaans voor vergevorderden leert u op een hoog niveau en zakelijk niveau spreken. Zo worden nieuwe deuren naar internationale bedrijven en mogelijkheden in een klap voor u geopend.

Op eigen niveau en eigen tijd studeren

Een thuisstudie Spaans is ideaal wanneer u weinig tijd of zin heeft om een klassikale taalcursus Spaans te volgen. Hierbij is het mogelijk om wanneer en waar u wil de Spaanse taal te leren. Hierbij hoeft u zich niet te houden aan deadlines en is er geen sprake van studievertraging. Bovendien is een taalcursus Spaans voordeliger dan een klassikale cursus, omdat er geen huisvesting, docent en extra lesmateriaal bekostigd moeten worden. U betaalt slechts voor het zelfstudie materiaal.

Persoonlijke begeleiding

Met een thuisstudie Spaans staat u er niet helemaal alleen voor. Er is een speciale leerstof ontwikkeld die zelfstandig online kan worden gevolgd. Hierbij horen er spreek-, lees- en schrijfopdrachten bij. De opdrachten kunnen worden opgestuurd naar de aan u aangewezen persoonlijke begeleider. Deze kijkt uw opdracht na en voorziet het van feedback. Hierbij worden er geen deadlines aan opdrachten verbonden, maar kunt u wanneer u dat wil de persoonlijke begeleider raadplegen. Zo leert u zelfstandig met hulp van een professional de Spaanse taal machtig worden.

Voordelen thuisstudie Spaans

  • Leren wanneer het u uitkomt
  • Cursus op passend niveau
  • Persoonlijke begeleiding
  • Geen reistijd
  • Goedkoper vergeleken met klassikale cursus

Start vandaag met een taalcursus Spaans

Met een taalcursus Spaans kunt u zich zowel privé als zakelijk beter verstaanbaar maken. Start vandaag nog met een thuisstudie Spaans. Vergelijk alle aanbieders op Alleopleidingenencursussen.nl en kies de cursus die het beste bij u past.

 

>>Benieuwd naar andere talen? Bekijken ook onze andere taalcursussen<<
Civas opleidingen thuisstudie gratis proefles