Informatie Kies de opleiding of cursus die bij u past! Thuisstudies Vakgebieden Cursussen Taalcursussen Kinderen Opleiding aanbieders Nieuws
Civas opleidingen thuisstudie gratis proefles

Studeren wanneer het u uitkomt

Heeft u weinig tijd? Of ziet u het niet zitten om terug te schoolbanken in te duiken? Het volgen van een opleiding aan een onderwijsinstelling hoeft uw ambities om door te studeren niet in de weg te zitten. Door een thuis opleiding te volgen, kunt u eenvoudig op eigen tempo en waar en wanneer dan ook studeren. Bij een thuisstudie maakt u gebruik van een speciaal ontwikkelde online leeromgeving, die geheel is ingericht om zelfstandig te kunnen studeren. Hierbij bevat het programma literatuur, opdrachten en testen. De opdrachten worden ingeleverd en door een persoonlijke begeleider van de online onderwijsaanbieder nagekeken en voorzien van feedback. Vaak heeft u de mogelijkheid om vragen en opmerkingen van andere studenten die dezelfde opleidingen volgen te bekijken via een forum of vergelijkbaar platform. Door een thuisstudie te volgen, kunt u zonder tijdsdruk en op eigen gelegenheid die felbegeerde diploma behalen. Diploma's kunt u behalen voor de volgende niveau's:

Thuisopleiding: geen toelatingseisen

Een groot probleem aan het volgen van een studie bij een opleidingsinstituut is dat er toelatingseisen gesteld worden. Hierdoor worden veelal studenten met een bijzondere achtergrond of hoge cijfers uitgenodigd voor deelname. Bij een thuis opleiding worden geen toelatingseisen gesteld! Alleen de juiste vooropleiding telt.

Breng uw nieuwe kennis direct in de praktijk

In tegenstelling tot klassikale opleidingen, richten thuisstudies zich meer op de praktijk, Dit wordt gedaan door onderwerpen, voorbeelden en de uitleg in de opleidingen toe te spitsen op de dagelijkse praktijk. Zo kunnen thuisstudenten hun opgedane kennis direct in de praktijk brengen. Bovendien lastige stof met praktijk voorbeelden vaak beter te begrijpen.

Daarnaast organiseren sommige thuisopleidingen praktijkdagen. Zo leert u onder begeleiding van een professional alle opgedane kennis in praktijk te brengen. Hierdoor kunt u uw thuis opleiding direct gebruiken in uw huidige of nieuwe carrière.

Breng uw carrière naar een hoger niveau

Wilt u graag uw kennis uitbreiden en meer carrièremogelijkheden creëren? Volg dan een van de vele thuisstudies. Op Alleopleidingenencursussen.nl worden alle aangeboden thuisstudie opleidingen overzichtelijk weergeven. Kies de thuis opleiding die bij u past en start direct!