Informatie Kies de opleiding of cursus die bij u past! Thuisstudies Vakgebieden Cursussen Taalcursussen Kinderen Opleiding aanbieders Nieuws
Civas opleidingen thuisstudie gratis proefles

Passende masteropleiding kiezen

Het kiezen van een gepaste masteropleiding kan lastig zijn. Om het voor u makkelijker te maken, heeft Alleopleidingenencursussen alle masteropleidingen en bijbehorende aanbieders voor u op een rijtje gezet. Kies een masterrichting en vergelijk alle aanbieders met een master thuisstudie. Na de juiste keuze kunt u zich direct aanmelden en beginnen met studeren!

  • Business
  • Management
  • Marketing
  • Onderwijs
  • Rechten

De voordelen van een master thuisstudie 

Wilt u graag dat ene stapje verder nemen in uw carrière nemen? Het volgen van een fulltime baan, het onderhouden van een gezin én een druk sociaal leven zijn vaak redenen om het volgen van een masteropleiding uit te stellen. Zonde! Een thuisstudie master is speciaal ontwikkeld om studeren op een hoog niveau voor iedereen mogelijk te maken. De thuisstudie is een flexibel manier van studeren, waarbij u de gehele studieperiode de regie behoudt. Dit levert meerdere voordelen op:

Studeren op eigen tempo
Bij het volgen van een master thuisstudie bepaalt u zelf waar, wanneer en hoe u studeert.  U heeft dus de teugels in handen hoe u de masteropleiding thuis gaat volgen. Zo is het ervaren van stress voor deadlines, verplichtingen,  vaste examens en studievertraging verleden tijd.

Geen vast startmoment
In tegenstelling tot een klassikale masteropleiding, hanteren de meeste aanbieders van een thuisstudie master geen vast startmoment. U kunt dus direct na aanmelding beginnen aan uw masteropleiding.

Persoonlijke begeleiding
Veelal wordt gedacht dat men er bij een thuisstudie helemaal zelf voor staat. Het tegenovergestelde is echter waar: u wordt bij een de masteropleiding thuisstudie op afstand begeleid door een professionele en ervaren docent. U ontvangt van deze docent feedback op gemaakte opdrachten en u kunt voor vragen en problemen altijd bij hem terecht.

Erkend diploma
Na het afronden van een thuisstudie master ontvangt u, net zoals een klassikale masteropleiding, een erkend diploma. U bent hiermee niet alleen direct inzetbaar op de arbeidsmarkt, maar heeft ook een grote keuze aan baanmogelijkheden. Welke carrièrerichting gaat u op?

Masteropleidingen vergelijken

Wacht niet langer met studeren en start met een masteropleiding thuisstudie. Klik op één van de masterrichtingen en vergelijk aanbieders, bijbehorende studies, pakketten en tarieven. Heeft u een passende thuisstudie master gevonden? Meld u direct aan. Voordat u het weet, heeft u een erkend master diploma in uw handen!