Welke vakken omvat de opleiding makelaar?

Een opleiding makelaardij omvat een breed scala aan vakken. Afhankelijk van de studie dat u kiest, zal u kennis maken met vakken als bouwkunde, vastgoedwaardering, privaatrecht en financiën. Deze vakken leert u met een speciaal ontwikkelde e-learning programma zelfstandig op een eigen gekozen plek en moment. Hierbij ontvangt u duidelijke instructievideo's, uitleg en professionele bouwtekeningen. Op afstand wordt u bijgestaan door een professionele docent, die u begeleidt en helpt bij vragen. Na afronding van de opleiding vastgoed en makelaardij bent u vakbekwaam en direct beschikbaar op de arbeidsmarkt.

Voordelen thuisstudie makelaar

Een opleiding makelaar thuisstudie geeft de mogelijkheid aan studenten om op eigen gelegenheid te studeren. Dit biedt meerdere voordelen ten opzichte van een klassikale studie.

  1. Studeren op eigen tempo: een thuisstudie makelaar geeft u de mogelijkheid vanuit uw huis te studeren. U bepaalt zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over verplichtingen of deadlines, die bij een klassikale studie zouden gelden.
  2. Persoonlijke begeleiding: met de makelaar opleiding thuisstudie leert u zelfstandig met behulp van een speciaal ontwikkelt online leerprogramma. Op afstand wordt u persoonlijk bijgestaan door een docent. U krijgt dus altijd hulp daar waar gewenst is.
  3. Direct starten mogelijk: in tegenstelling tot een klassikale opleiding makelaardij, hanteert een thuisstudie makelaar geen vaste begindatum. U kunt na aanmelding voor de opleiding makelaar direct van start met studeren.

Ga van start met een opleiding tot makelaar

Stap in de wereld van het onroerend goed en ga aan de slag met een opleiding makelaar. Alleopleidingenencursussen.nl is dé studievergelijker en geeft u een overzicht van alle aanbieders voor een opleiding tot makelaar. Vergelijk alle studies en kies een passende opleiding makelaardij. Aanmelden kan direct, waarna u gelijk van start kunt gaan.

Civas opleidingen thuisstudie gratis proefles