Wat is Windows?

Windows is de naam die Microsoft heeft gegeven aan hun besturingssysteem. In 1985 brachten ze de eerste versie uit, namelijk Windows 1.0. Sindsdien hebben ze de software continu bijgewerkt en verbeterd, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in Windows 10, de nieuwste en misschien wel beste versie van Windows. Met een besturingssysteem kunt u eenvoudig en snel uw computer besturen en andere programma's gebruiken. Het is een echte must als u een computer efficiënt wil gebruiken.

Hoe werkt Windows 10?

Werken met Windows 10 is voor zowel beginners als ervaren computergebruikers niet eenvoudig. Hoewel de meeste mensen Windows makkelijker ervaren dan macOS, blijft het soms ingewikkeld. Door een Windows cursus online te volgen leert u alle belangrijke aspecten van het besturingssysteem. Zo leert u bestanden juist te bewerken, efficiënt met het internet om te gaan en veilig uw computer te gebruiken. Daarnaast krijgt u uitleg over belangrijke Windows apps als Edge en Mail. Ook leert u bij een Windows cursus wat de mogelijkheden zijn van een Microsoft account, aangezien hier meerdere websites en programma's mee gebruikt kunnen worden.

Voordelen van een cursus Windows 

Na een Windows cursus online gevolgd te hebben, bent u in staat snel en gemakkelijk met een computer of laptop om te gaan. Denk dan aan veilig internetten, handig bestanden beheren en ontwerpen maken. Het voornaamste voordeel is dat u leert te werken met Windows 10. Dit besturingssysteem wordt namelijk op bijna alle computers en plekken gebruikt. Een cursus Windows 10 zorgt ervoor dat u niet achterloopt en juist sneller vooruit kan werken.

Volg nu een cursus Windows 10

Een cursus Windows is vooral handig als u zelf ook een Windows apparaat bezit. Mocht u een computer met macOS gebruiken, dan kan een Windows cursus nog steeds erg goed van pas komen. Scholen en werkomgevingen maken vrijwel altijd gebruik van Windows, dus is het in zekere zin noodzakelijk om dit programma te kunnen gebruiken. Op de vraag 'hoe werkt Windows 10 nou precies?' zult u volledig antwoord krijgen. Neem vandaag nog een cursus en leer binnen enkele weken te werken met Windows 10.

Bekijk alle Cursussen