Wat na de opleiding WO Werktuigbouwkunde?

Tijdens de opleiding WO Werktuigbouwkunde wordt u breed opgeleid. Hierdoor heeft u ook veel mogelijkheden na de opleiding. Als werktuigbouwkundige kunt u zich bezighouden met functies die puur gericht zijn op techniek, zoals technisch ontwerper of onderzoeker, maar u kunt zich ook bezighouden met technisch-commerciële en management functies. Dit zijn functies als technisch adviseur, projectmanager en productmanager. De meeste afgestudeerden komen terecht in de machine- en apparatenbouw, auto- en vliegindustrie, olie- en chemische industrie of de elektrotechnische industrie.

Flexibel studeren: WO Werktuigbouwkunde

Wilt u zich graag op WO-niveau verder ontwikkelen binnen de technische sector, maar kunt u of wilt u niet klassikaal studeren? Dan is een thuisstudie WO Werktuigbouwkunde een geschikte oplossing. Met een thuisstudie WO Werktuigbouwkunde kunt u flexibel studeren. U heeft zelf de regie in handen over uw studie. U beslist namelijk zelf wanneer u leert, wanneer u opdrachten maakt en wanneer u examens aflegt. Ook zijn er geen verplichtingen en deadlines verbonden aan de opleiding zodat u volledig vrij bent in het zelf inplannen van uw studieperiode. Tijdens de opleiding wordt u op afstand bijgestaan door topdocenten met ervaring in de praktijk die u helpen bij problemen of vragen. Dit wordt mogelijk gemaakt door speciaal ontwikkelde e-learning programma’s.

Starten met de opleiding WO Werktuigbouwkunde

Spreekt het u aan om na te denken over hoe u technische toepassingen beter en slimmer kunt ontwerpen? En spreekt het u aan om werkzaam te zijn in een vakgebied met grote industriële en maatschappelijke relevantie? Start dan vandaag nog met de opleiding WO Werktuigbouwkunde. Aanmelden doet u eenvoudig via Alleopleidingenencursussen.nl:

  1. Bekijk alle aanbieders met een opleiding WO Werktuigbouwkunde die Alle Opleidingen en Cursussen voor u geselecteerd heeft
  2. Kies een aanbieder die het best bij u past
  3. Meld en aan en start direct aan uw opleiding WO Werktuigbouwkunde
Bekijk alle Thuisstudies