Online Deens leren spreken

Met een online taalcursus Deens leert u met een speciaal ontwikkelde e-learning module de Deense taal. Tijdens de taalcursus wordt er uitgebreid stilgestaan bij de ontwikkeling van uw schrijf-, spreek- en taalvaardigheid. Aan de hand van video's, luisteropdrachten, spreekoefeningen en uitspraaktips leert u stap voor stap uw Deense woordenschat te ontwikkelen. Bovendien wordt er in de cursus Deens ook stilgestaan bij kennis de lokale Deense cultuur. Zo omvat de taalcursus Deens alle aspecten om Deens te leren en kunt u als een echte Deense lokale bewoner op pad gaan.

Diverse niveaus cursus Deens

Een cursus Deens wordt op verschillende niveaus aangeboden. Zo is er een taalcursus Deens voor beginners beschikbaar. Hierbij maakt u kennis met de Deense grammatica en leert u Deense woorden om simpele zinnen te kunnen vormen. Heeft u al enige kennis over de Deense taal? Dan is een taalcursus Deens voor gevorderden iets voor u. Hierin zult u Deens leren op een hoger niveau. De cursus richt zich het vloeiend leren spreken van de taal, het foutloos schrijven van zakelijke teksten tot het volgen van Deense televisieprogramma's. Op welk niveau u ook Deens wilt leren, op Alle opleidingen en cursussen vergelijkt u alle cursussen eenvoudig en snel.

Taalcursus Deens: in eigen tijd studeren

Heeft u altijd al de Deense taal willen leren, maar lukt het niet om een klassikale taalcursus te volgen? Er is een speciaal cursus Deens online ontwikkeld om u en anderen te helpen. Met deze thuiscursus leert u zelfstandig waar, wanneer en op welk tempo u zelf wilt. U bepaalt wanneer u de taalcursus Deens afrond, zonder dat er sprake is van verplichtingen of een gepland examen. Zo is Deens leren voor iedereen mogelijk en is het zelfs te combineren met uw gezin, uw werk of het hebben van andere hobby's.

Eenvoudig cursussen vergelijken

Leer Denemarken op een nieuwe manier kennen door Deens te leren. Of u nu graag op vakantie gaat in Denemarken of zakenrelaties heeft met Denen; met een taalcursus Deens leert u op een laagdrempelige manier een nieuwe taal. Vergelijk alle taalcursussen Deens en aanbieders op deze website. Kies een cursus Deens die bij u past en start vandaag nog met Deens leren.

>> Bent u benieuwd naar andere online taalcursussen? Bekijk ook andere taalcursussen op Alle opleidingen en cursussen<<

Bekijk alle Taalcursussen
Bekijk deze ook eens Frans Japans
Civas opleidingen thuisstudie gratis proefles