Dynamische baan in de horeca

Een baan in de horeca biedt een veelzijdige en dynamische werkomgeving. Geen negen tot vijf mentaliteit, maar hard werken. In ruil hiervoor krijgt u motiverend werk, waar altijd iets te doen is. U staat elke dag in contact met mensen en zorgt ervoor dat alles naar wens is. In de horeca opleiding leert u alles wat u moet weten om een uitstekende gastheer of gastvrouw te worden. Alle facetten van gastvriendelijkheid, hygiëne tot bediening zullen in de online module behandeld worden. Na het afronden van de horeca opleiding ontvangt u een erkend diploma en bent u direct beschikbaar op de arbeidsmarkt.

Waarom een thuisstudie horeca?

Heeft u al een baan en wilt u graag een carrière switch maken? Of onderhoudt u het gezin en wilt u daarnaast gaan werken? Een thuisstudie horeca is ontwikkeld om te studeren naast het hebben van een baan of gezinsleven. Deze horeca opleiding is geheel online te volgen en moet zelfstandig worden bestudeerd. Wanneer u dit doet is geheel aan uzelf. Bepaal zelf het moment en de plek waar u wilt studeren. Deze vorm van studeren kent geen vaste deadlines of examens, waardoor de horeca opleiding op eigen tempo kan worden afgerond. Op afstand wordt u begeleid door een professionele docent, die u voorziet van feedback en u helpt bij vragen. Op deze manier is het afronden van een opleiding horeca voor iedereen mogelijk.

Horeca opleidingen vergelijken

Stop met uitstellen en start met een opleiding horeca. Een thuisstudie horeca is de perfecte mogelijkheid om naast het hebben van een baan of druk privé leven dat ene felbegeerd papiertje te behalen. U bent na afronding bovendien direct beschikbaar op de arbeidsmarkt. Met een thuisstudie horeca is het starten van een nieuwe carrière zo gemaakt.

Bekijk bij Alle opleidingen en cursussen alle thuisstudie aanbieders met een horeca opleiding. Kies een gewenste studie en meld u direct aan.

Civas opleidingen thuisstudie gratis proefles