Gamend leren = leuk leren

Spelend leren: het is wetenschappelijk bewezen dat  kinderen hierdoor snel en duurzaam nieuwe kennis en vaardigheden op doen. Het spelelement zorgt voor uitdaging, motivatie en geeft niet het gevoel alsof er écht wordt geleerd. Bij alle cursussen van LOI Kidzz leren kinderen spelenderwijs iets nieuws bij. Door het spel te spelen en regelmatig te oefenen, ontvangen kinderen heel geleidelijk nieuwe informatie en handelingen bij. Het is een perfecte manier om uw kind op een leuke manier basisschoolvakken te laten oefenen of  een totaal nieuw vak aan.

test

LOI Kidzz cursussen

LOI Kidzz biedt verschillende cursussen aan die aansluiten op het leerniveau van kinderen tussen de 8 en 15 jaar. Hiermee wil de grote cursusaanbieder kinderen stimuleren zich verder te ontwikkelen, waarmee ze nu én in de toekomst veel profijt van zullen hebben. Zo hebben kinderen de mogelijkheid een typecursus te volgen, een extra taal te leren met behulp van een taalcursus of basisschoolvakken te oefenen. Een groot voordeel aan de LOI Kidzz cursussen is dat de cursus geheel zelfstandig thuis kan worden gevolgd. Zo bepaalt uw kind zelf wanneer en hoelang hij of zij wilt leren. Zo blijft er altijd genoeg tijd over om lekker buiten te spelen of andere activiteiten te doen!

Start met vergelijken

Op Alleopleidingenencursussen.nl vindt u alle cursussen van LOI Kidzz. Bekijk en vergelijk alle cursussen voor kinderen, klik op de cursus en meld u direct aan.

Civas opleidingen thuisstudie gratis proefles