Veelzijdig aanbod studies

Het volgen van een Laudius thuisstudie is een goede manier wanneer u zich meer wilt verdiepen in uw vakgebied, een nieuwe weg in uw carrière wilt slaan of de stap naar een studie nooit eerder hebt kunnen nemen. Laudius biedt opleidingen en cursussen op verschillende niveaus en in veel diverse richtingen aan: van een psychologiestudie op hbo niveau, het worden van een coach tot het volgen van een taalcursus Nederlands. Doordat elke cursus en opleiding op maat gemaakt wordt, bepaalt u zelf of u begeleiding wenst te hebben, een examen wilt afleggen en in welke vorm u lesmateriaal wilt ontvangen. Zo studeert u heel flexibel en houdt in de regie in handen. Na afronding van een opleiding bij Laudius ontvangt u een erkend diploma en kunt u deze direct gebruiken.

Laudius digitale leeromgeving

Een Laudius thuisstudie is ontwikkeld om thuis op een laagdrempelige manier een studie of cursus te volgen. Dit is mogelijk met behulp van een speciaal ontwikkelde digitale leeromgeving. Met deze e-module leert u met een stap voor stap methode zelfstandig studeren. Aan de hand van heldere teksten, praktische voorbeelden, duidelijke samenvattingen en effectieve opdrachten gaat u razendsnel door de leerstof. Omdat het een thuisstudie betreft, kunt u bovendien zelf bepalen wanneer en op welk tempo u studeert. Zo is het volgen van een Laudius cursus of opleiding voor iedereen mogelijk en makkelijk te combineren met een baan, gezin of druk sociaal leven.

Waarom kiezen voor Laudius?

  • Studeren op eigen tempo
  • Opleiding op maat
  • Starten op elk moment
  • Begeleiding van een professionele docent
  • Twee weken gratis proberen

Starten met een opleiding of cursus?

Wilt u graag starten met een Laudius opleiding of cursus? Bekijk en vergelijk alle studie en cursussen op Alleopleidingenencursussen.nl. Doordat er geen vaste startdatum is, kunt u zich direct aanmelden en starten met uw nieuwe studie of cursus. Veel plezier!

Civas opleidingen thuisstudie gratis proefles