Leren met het oog op praktijk

Met een Scandinavische talen thuiscursus wordt er zowel gericht op het ontdekken van de spelling en de taal, als het spreken van de taal in de praktijk. In een speciaal ontwikkelde e-learning kunt u zelfstandig uw gewenste taal bestuderen. Aan de hand van schrijfopdrachten, het lezen van teksten en spellingoefeningen wordt u de Zweedse taal machtig. Komt u er niet uit? Dan is er een persoonlijke begeleider op afstand die klaar staat om u te helpen. Met behulp van spreekoefeningen wordt er ook gewerkt aan de mondelinge vaardigheden. Zo leert u met een taalcursus Scandinavië alles wat nodig is om u in Scandinavië of tegen Scandinavische kennissen op de juiste wijze te presenteren.

Taalcursus thuis volgen: flexibel en voordelig

Het volgen van een thuiscursus Scandinavische talen heeft meerdere voordelen in vergelijking met klassikale taalcursussen:

  1. Op eigen tempo leren:  een thuiscursus geeft u de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer, waar en hoe snel u studeert. 
  2. Starten op elk moment: is het nu het juiste moment om te beginnen aan een taalcursus? Dan kunt u direct beginnen aan een thuiscursus Scandinavische talen. 
  3. Persoonlijke begeleiding: om u tijdens de zelfstudie goed op weg te helpen, kunt u bij elke Scandinavische talen thuiscursus gebruik maken van persoonlijke begeleiding. Deze docent op afstand helpt u bij de opdrachten, voorziet deze van feedback en helpt bij andere vragen of problemen.
  4. Officiële certificaat: met het afronden van een thuiscursus ontvangt u een officieel certificaat die door instellingen en werkgevers erkend wordt.
  5. Goedkoper: een thuiscursus is goedkoper dan een klassikale taalcursus. Dit komt omdat er niet betaald hoeft te worden voor huisvesting, een docent, materiaal en andere bijkomstigheden.

Direct starten met cursus Scandinavische talen

Start direct met het volgen van een Scandinavische talencursus. Kies uit de talen Zweeds, Noors, Fins of Deens. Bekijk alle aanbieders en meld u direct aan.

Civas opleidingen thuisstudie gratis proefles