Waarom thuisonderwijs voortgezet onderwijs?

Heeft u er spijt van dat u uw middelbare school diploma nooit heeft gehaald? Heeft u de ambities hoger op de carrièreladder te komen, maar ontbreekt dat ene papiertje? Wacht niet langer en start met een thuisonderwijs voor het voortgezet onderwijs. Met het behalen van een diploma bent u direct breed inzetbaar voor verschillende activiteiten en nemen uw kansen op de arbeidsmarkt in een keer aanzienlijk toe. Ook kunt u zelfs doorleren met een thuisstudie hbo of wo. Waarom nog langer wachten als de mogelijkheid er is?

Thuisstudie voordelen

Het volgen van thuisonderwijs voor het voortgezet onderwijs heeft meerdere voordelen. Zo kunt u zelf inplannen wanneer u gaat studeren. Hiermee wordt het studeren naast werk en een gezin een stuk makkelijker. Daarnaast hoeft u bij het volgen van thuisonderwijs geen toelatingsexamen te doen, zoals dit wel vaak bij onderwijsinstellingen het geval is. Iedereen kan zich aanmelden en starten met het thuisonderwijs. Ook krijgt u persoonlijke begeleiding die u helpt bij vragen en opdrachten. Na afronding van de thuisstudie ontvangt u een volwaardig diploma vmbo, havo of vwo dat gelijkwaardig is aan een reguliere schooldiploma. 

Aanbod thuisonderwijs middelbare school

Begin vandaag nog met thuisonderwijs voor de middelbare school. Op Alleopleidingenencursussen.nl vindt u alle online studieaanbieders voor vmbo, havo en vwo overzichtelijk op een rij. Beginnen kan al in drie stappen:

  1. Kies het schoolniveau dat u wilt volgen
  2. Zoek tussen alle aanbieders de studie die bij u past
  3. Klik op deze cursus en meld u direct aan.
     
Civas opleidingen thuisstudie gratis proefles