Informatie Kies de opleiding of cursus die bij u past! Thuisstudies Vakgebieden Cursussen Taalcursussen Kinderen Opleiding aanbieders Nieuws
Civas opleidingen thuisstudie gratis proefles

Alle HBO / Bachelor thuisstudies

Bij Alleopleidingenencursussen vindt u een overzicht van alle hbo thuisstudies. Kies een beroepsgroep en bekijk alle aanbieders en bijbehorende tarieven. Welke studie u ook wilt volgen, er is altijd wel een thuisstudie hbo die bij u past.

Administratie Logistiek
Beveiliging Makelaardij
Bouw en techniek Management
Economie en financiën Marketing en verkoop
Gezondheidszorg Onderwijs en pedagogiek
Grafische vormgeving Psychologie
ICT Techniek
Journalistiek Toerisme
Juridisch Vertalen

Volledige HBO opleidingen

Met een hbo thuisstudie kunt u een een volwaardige opleiding volgen en hiermee een erkend hbo diploma behalen. Dit diploma is hetzelfde diploma dat wordt verkregen met het volgen van een klassikale hbo opleiding. Er zijn zowel thuisopleidingen hbo met stage als een hbo thuisstudie zonder stage te vinden. Door het afronden van een thuisstudie hbo, worden uw kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroot. Zo kunt u direct solliciteren voor die ene baan wat u altijd al heeft willen doen.

Korte HBO thuisstudie

Wilt u graag meer kennis opdoen op een specifiek vakgebied? Dit is mogelijk met een korte hbo thuisstudie. Met deze verkorte thuisopleiding hbo vergroot u uw kennis binnen één bepaalde studie. Dit is perfect wanneer u zich wil laten bijscholen of meer verdieping in uw werk zoekt.

Waarom een thuisstudie volgen?

Het behalen van een hbo diploma zit veel mensen in de weg, door het gebrek aan tijd en motivatie om klassikale lessen te volgen. Dit kan komen door het hebben van een fulltime baan, het onderhouden van het gezin of simpelweg omdat het bijwonen van lessen in een klas niet hun ding is. Een hbo thuisstudie is speciaal ontwikkeld voor deze mensen. Hierbij bepaalt u zelf wanneer u gaat studeren. Ook het tempo waarin dit gebeurt ligt geheel in uw handen.  Zo voelt u geen druk van verplichte inlevermomenten en examens. U maakt de opdrachten en examens wanneer u er zelf klaar voor bent. Gedurende de thuisopleiding hbo zal u begeleid worden door een docent op afstand. Deze persoonlijke begeleider voorziet opdrachten van feedback en staat klaar voor vragen. Met een thuisstudie hbo ontvangt u de voordelen van een klassikale studie, zonder het ervaren van de nadelen zoals hoge kosten, reistijden en verplichtingen.

Vergelijk alle thuisstudies HBO

Bent u geïnteresseerd in een thuisstudie hbo? Op Alleopleidingenencursussen.nl vindt u alle hbo thuisstudies en de daarbij behorende aanbieders en tarieven. Kies hbo opleiding die bij u past en start direct het traject naar dat felbegeerd papiertje!