Informatie Kies de opleiding of cursus die bij u past! Thuisstudies Vakgebieden Cursussen Taalcursussen Kinderen Opleiding aanbieders Nieuws
Civas opleidingen thuisstudie gratis proefles

NTI opleiding of cursus volgen

Wilt u een hele nieuwe carrière beginnen? Is de volgende stap in uw functie precies wat u zoekt? Of wilt u een nieuwe hobby starten? Het zijn allemaal redenen om een NTI opleiding of NTI cursus te volgen. Bij NTI vindt u namelijk een zeer divers aanbod aan hobbycursussen, taalcursussen en opleidingen in verschillende vakgebieden. Alle studies zijn eenvoudig thuis en zelfstandig te volgen. Zo wil NTI studeren voor iedereen mogelijk maken en mensen stimuleren ervoor te gaan. Gaat u Italiaans leren, een nagelstyliste cursus volgen of juist een NTI HBO opleiding starten? Wat u ook kiest; met een thuisstudie van NTI is alles mogelijk.

Thuisstudie NTI: leren wanneer het u uitkomt

Met een thuisstudie van NTI krijgen studenten de mogelijkheid om flexibel te leren. Alle cursussen en opleidingen kunnen immers thuis worden gevolgd. Hierbij heeft u zelf de keuze hoe, waar en wanneer u gaat studeren. Studeren is nog nooit zo fijn geweest! De thuisstudie is eenvoudig te combineren met een baan, gezin of hobby's. Bovendien zijn er geen deadlines, verplichte examens of samenkomsten, waardoor u geen stress of druk ervaart. Zo behaalt u wanneer u het u uitkomst uw diploma of certificaat.

Voordelen NTI

Het volgen van een thuisstudie is een ideale manier om op een door u gekozen moment een opleiding te volgen. NTI heeft een volledig online studieomgeving gecreëerd waardoor dit voor al haar studenten mogelijk is. Wij vertellen u meer over de voordelen van NTI.

 • Studeren in eigen tijd en in eigen tempo
  Een NTI studie is te volgen via een online leeromgeving. Hierdoor kunt u helemaal zelf bepalen waar en wanneer u studeert. Binnen deze omgeving krijgt u ook een overzicht van uw resultaten, praktische informatie en kunt u contact opnemen met uw docent en medestudenten.
 • NTI opleidingen zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
  Hierdoor kunt u rekenen dat u een officieel diploma ontvang na het afronden van uw studie.
 • Persoonlijke begeleiding van een professionele docent op afstand
  NTI heeft een team docenten in diensten, die studenten persoonlijk begeleiden. Doordat er niet wordt gewerkt met externe docenten, kennen ze goed de stof en kunnen ze u goed begeleiden tijdens de opleiding. Als student wordt er een persoonlijk docent toegewezen, waar vragen gesteld aan kunnen worden en opdrachten ter controle kunnen worden opgestuurd.
 • Geen vaste startdatum, direct starten is mogelijk
  Er geldt bij NTI geen vaste startdatum, waardoor u op ieder gewenst moment kunt starten met een NTI opleiding. U ontvangt enkele dagen na uw inschrijving het studiepakket. Hierin ontvangt u alle benodigde informatie met betrekking tot u opleiding en examen.
 • NTI is ISO-9001 gecertificeerd
  ISO 9001 is een kwaliteitsnorm die wereldwijd erkend wordt. Het bewijs toont aan dat er voldaan is aan de gestelde kwaliteitsstandaarden en processen. U kunt bij de opleidingen van NTI er op vertrouwen dat de kwaliteit en betrouwbaarheid in orde is.

Nadelen NTI

Iedere opleider kan natuurlijk het nooit 100% goed doen. Ook een thuisstudie van NTI kent enkele minpunten. We zetten ze voor u op een rij:

 • Moeilijk bereikbare docenten
  Sommige studenten hebben klachten over de communicatie met docenten. Onduidelijke feedback, late reactie of geen reactie. Het zijn enkele opmerkingen die studenten online met elkaar delen.
 • Fouten facturering
  Enkele studenten ervaren problemen met de facturering. Zo geven sommige aan onterecht een rekening te hebben ontvang. Wanneer dit bekend is bij de klantenservice NTI, wordt er doorgaans welk snel en adequaat gehandeld.

Opleiding van NTI volgen?

Bent u enthousiast geworden van het NTI als opleider? Bekijk alle cursussen en opleidingen bij Alleopleidingenencursussen en kies een studie die bij u past. Door het starten van een nieuwe thuisstudie of cursus gaat een hele nieuwe wereld voor u open en liggen nieuwe uitdagende kansen voor u klaar. Miljoenen studenten gingen u al voor, bent u de volgende?