NTI opleiding of cursus volgen

Wilt u een hele nieuwe carrière beginnen? Is de volgende stap in uw functie precies wat u zoekt? Of wilt u een nieuwe hobby starten? Het zijn allemaal redenen om een NTI opleiding of NTI cursus te volgen. Bij NTI vindt u namelijk een zeer divers aanbod aan hobbycursussen, taalcursussen en opleidingen in verschillende vakgebieden. Alle studies zijn eenvoudig thuis en zelfstandig te volgen. Zo wil NTI studeren voor iedereen mogelijk maken en mensen stimuleren ervoor te gaan. Gaat u Italiaans leren, een nagelstyliste cursus volgen of juist een NTI hbo opleiding starten? Wat u ook kiest; met een thuisstudie van NTI is alles mogelijk.

Thuisstudie: leren wanneer het u uitkomt

Met een thuisstudie van NTI krijgen studenten de mogelijkheid om flexibel te leren. Alle cursussen en opleidingen kunnen immers thuis worden gevolgd. Hierbij heeft u zelf de keuze hoe, waar en wanneer u gaat studeren. Studeren is nog nooit zo fijn geweest! De thuisstudie is eenvoudig te combineren met een baan, gezin of hobby's. Bovendien zijn er geen deadlines, verplichte examens of samenkomsten, waardoor u geen stress of druk ervaart. Zo behaalt u wanneer u het u uitkomst uw diploma of certificaat.

Waarom kiezen voor NTI?

  • Studeren in eigen tijd en in eigen tempo
  • NTI opleidingen zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.
  • Persoonlijke begeleiding van een professionele docent op afstand
  • Geen vaste startdatum, direct starten is mogelijk.
  • Het NTI is als afstandsopleider ISO-9001 gecertificeerd.

Start met studeren

Bent u enthousiast geworden van het NTI als opleider? Bekijk alle cursussen en opleidingen en kies een studie die bij u past en meld u aan. Door het starten van een nieuwe opleiding of cursus gaat een hele nieuwe wereld voor u open en liggen nieuwe uitdagende kansen voor u klaar. Miljoenen studenten gingen u al voor, bent u de volgende?

Civas opleidingen thuisstudie gratis proefles