Informatie Kies de opleiding of cursus die bij u past! Thuisstudies Vakgebieden Cursussen Taalcursussen Kinderen Opleiding aanbieders Nieuws
Civas opleidingen thuisstudie gratis proefles

Lerarenopleiding studeren

Er zijn veel verschillende opleiding onderwijs die thuis gevolgd kunnen worden. Zo is er de mogelijkheid om een volledige lerarenopleiding voor het basisonderwijs thuis te volgen. Hierin leert u alle kennis en vaardigheden om als leerkracht in het basisonderwijs aan de slag te gaan. Na afronding van de onderwijs opleiding ontvangt u een erkend diploma en ontvangt u een onderwijsbevoegdheid. Daarnaast zijn er ook diverse specialisaties binnen een lerarenopleiding  te volgen, die binnen een klassikale lerarenopleiding niet worden behandeld. Te denken valt aan een lerarenopleiding Engels, Nederlands of Wiskunde. Een thuisstudie onderwijs geeft u hiermee de mogelijkheid uw onderwijskennis uit te breiden en u te onderscheiden op de arbeidsmarkt.

Voorbereiding als pedagogisch medewerker

Binnen de grote keuze aan opleidingen onderwijs en pedagogiek kunt u kiezen voor een programma dat u klaarstoomt als pedagogisch begeleider. In deze onderwijs opleiding leert u alle kennis en vaardigheden op belangrijke thema's binnen het vakgebied pedagogiek. U leert meer over de omgang en communicatie met kinderen en gaat dieper in op zaken rondom de opvoeding. Ontdek diverse begeleidingsmethoden en leer op een professionele wijze kinderen optimaal te ondersteunen in hun ontwikkeling. Met behulp van een thuisstudie kunt u op eigen tempo en op eigen moment de opleiding onderwijs volgen. Zo voelt u niet de druk voor verplichtingen en kunt u in eigen tijd dat felbegeerde papiertje behalen.

Voordelen flexibel onderwijs

  • Studeren eigen tempo leren
  • Geen verplichtingen en deadlines
  • Officiële erkend diploma
  • Goedkoper dan klassikale studie

Start vandaag met een opleiding onderwijs en pedagogiek

Geef een nieuwe dimensie aan uw carrière en begin aan een opleiding onderwijs en pedagogiek. Op Allecursussenenopleidingen.nl vindt u alle aanbieders voor een opleiding onderwijs. Meld u aan en maak een start aan een uitdagende baan in het onderwijs of pedagogiek.