Informatie Kies de opleiding of cursus die bij u past! Thuisstudies Vakgebieden Cursussen Taalcursussen Kinderen Opleiding aanbieders Nieuws
Civas opleidingen thuisstudie gratis proefles

Waarom een economische opleiding volgen?

Wilt u een geheel nieuwe carrière starten in de economische branche? Of wilt u juist uw kennis verbreden op economisch vlak verbreden? Een economische opleiding is geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in economische onderwerpen en hierin willen doorgroeien. Er zijn zowel voltijds economische opleidingen te volgen als verkorte studies. Zo is er altijd een opleiding economie die past bij uw doelen. 

Hoe ziet het vakgebied economie eruit?

Een opleiding economische legt de basis voor een uitdagende baan in de economie vol kansen en mogelijkheden. Afhankelijk van de door u gekozen studie krijgt u via een speciaal e-learning programma te leren over macro-economie, de effectenbeurs, geldstromen en marktvormen. Ook krijgt u praktische vaardigheden geleerd zoals het beoordelen van financiële stukken, het uitbrengen van advies of het rapporteren van kwesties. In de opleiding economie leert u alle competenties en vaardigheden aan om als een vakbekwame professional op de arbeidsmarkt te starten. De economie is heel breed, waardoor er veel baankansen op u liggen te wachten Of uw ambitie ligt bij bedrijfskunde of juist commerciële economie; met een economische opleiding is alles mogelijk.

Opleiding economie vergelijken

Ga aan de slag in een uitdagende en dynamische branche; begin aan een opleiding economie. Vergelijk alle aanbieders met bijbehorende economische opleidingen bij Alleopleidingenencursussen. Kies uit een van de vele economie opleidingen en meld u aan. Beginnen aan uw studie kan vrijwel gelijk! Waar wacht u dus op?