Doelgroep HBO-Bachelor Civiele Techniek

Wanneer u werkzaam bent in de weg- en waterbouw of in de toekomst graag werkzaam wilt zijn binnen dit vakgebied en u uw kennis en vaardigheden op HBO-Bachelor niveau wilt ontwikkelen is de HBO-Bachelor Civiele Techniek een geschikte keuze voor u. Bovendien is het belangrijk dat u over ruimtelijk inzicht beschikt, dat u nauwkeurig te werk kunt gaan en dat u creatief bent. Ook competenties als goed zelfstandig kunnen werken, maar ook werken in teamverband zijn belangrijk om binnen de civiele techniek te kunnen functioneren.  
Doordat u breed wordt opgeleid kunt u na het succesvol afronden van de opleiding verschillende functies vervullen. Voorbeelden van mogelijke beroepen zijn technisch ontwerper, bouwopzichter, constructeur, projectleider, bouwkundig calculator en milieu-inspecteur.

Waarom een thuisstudie HBO-Bachelor Civiele Techniek?

Wilt u uw kennis op het gebied van civiele techniek (verder) ontwikkelen met een thuisstudie op HBO-niveau? Bekijk dan eens de flexibele opleiding HBO Civiele Techniek. Een opleiding volgen vanuit huis kent bovendien een aantal voordelen.

  • Flexibel studeren: U bepaalt zelf uw startdatum en kunt bovendien direct starten nadat u zich heeft aangemeld.
  • Geen toelatingseisen: Er zijn geen vooropleidingseisen aan de opleiding verbonden. Iedereen met een HAVO, VWO of MBO-niveau 4 opleiding kan de HBO-Bachelor Civiele Techniek volgen.
  • Ondersteuning door topdocenten: U wordt op afstand bijgestaan door topdocenten met ervaring in de praktijk. Bovendien zorgen deze docenten ervoor dat problemen en/of vragen worden opgelost.
  • Kies uw eigen tempo: U bepaalt zelf waar en wanneer u studeert. Dit houdt in dat u zelf beslist over de momenten waarop u leert, opdrachten maakt en examens aflegt. Er zijn geen verplichtingen of deadlines verbonden aan de opleiding.
  • Geen reistijd en reiskosten: U volgt uw opleiding via een speciaal ontwikkelde e-learning programma. Hierdoor hoeft u, op uw examen na, nergens heen te reizen waardoor u een heleboel reistijd en reiskosten bespaard.
  • Goed te combineren met een baan: Wilt u een carrièreswitch maken of wilt u uw kennis opfrissen? Doordat u een thuisstudie altijd en overal kan volgen, kunt u de opleiding goed combineren met uw baan.
  • Stage lopen: Tijdens de opleiding heeft u de mogelijkheid om de theorie in de praktijk toe te passen. Stage lopen doet u binnen uw eigen werkomgeving of bij een bedrijf dat u zelf uitkiest.

Kiest u voor de opleiding HBO-Bachelor Civiele Techniek?

Vanwege de grote vraag naar hoogopgeleiden in de civiele techniek maakt u een goede keuze door voor de opleiding HBO-Bachelor Civiele Techniek te kiezen. Na afloop van de opleiding beschikt u over brede civieltechnische kennis en vaardigheden en bent u breed inzetbaar. Bent u geïnteresseerd in de opleiding HBO-Bachelor Civiele Techniek? Wacht dan niet langer en meld u eenvoudig aan via Alleopleidingenencursussen. Allereerst bekijkt u het aanbod van Alle opleidingen en cursussen. Vervolgens kiest u uit het aanbod een aanbieder van de opleiding die het best aansluit bij uw wensen. Heeft u een keuze kunnen maken? Meld u dan aan en start direct!

Bekijk alle Thuisstudies