Is de HBO Bachelor Fiscaal Recht en Economie iets voor u?

Wie denkt dat een opleiding HBO Bachelor Fiscaal Recht en Economie saai is, heeft het mis. Een fiscalist doet namelijk veel meer dan alleen belastingpapieren invullen. Als fiscalist wordt u breed opgeleid. Zo kunt u allerlei functies vervullen die met belastingen te maken hebben. U kunt bijvoorbeeld aan de slag gaan als belastingadviseur, bedrijfsfiscalist, bedrijfsjurist en belastingcontroleur. U bent in staat bedrijven te adviseren over financiële beslissingen en de opzet van de administratie. Ook kunt u als fiscalist terecht bij de overheid. Hier zorgt u ervoor dat fiscale regels wordt opgesteld en controleert u of deze worden nageleefd. Werkt u liever voor particulieren? Ook dat is mogelijk met de opleiding HBO Bachelor Fiscaal Recht en Economie. Mensen met vermogen of privébeleggers hebben bijvoorbeeld veel baat bij advies van een fiscalist. Doordat u breed wordt opgeleid, zal u weinig moeite hebben met het vinden van een baan.

Thuisstudie HBO Bachelor Fiscaal Recht en Economie

Bent u accuraat en bent u in staat goed te communiceren? Goed! Want deze competenties zijn zeer belangrijk tijdens het vervullen van een fiscale functie. Ook competenties met betrekking tot probleemanalyse en cijfermatig en taalkundig inzicht mogen niet ontbreken wanneer u aan de slag wilt als fiscalist. Door voor een thuisopleiding HBO Bachelor Fiscaal Recht en Economie te kiezen, kunt u zelf bepalen waar en wanneer u studeert. Hierdoor is de opleiding perfect te combineren met uw baan of drukke privéleven. U bepaalt zelf wanneer u examens maakt en verder zijn er geen deadlines aan de opleiding verbonden. Om succesvol te zijn in de praktijk is niet alleen kennis nodig, maar ook praktische vaardigheden. Doordat de opleiding praktijkgericht is, is er sprake van een optimale afweging tussen theorie en praktijk. Hierdoor kunt u de vergaarde kennis direct toepassen in uw werkomgeving.

Aanmelden voor HBO Bachelor Fiscaal Recht en Economie

Kunt u niet wachten om als fiscalist aan de slag te gaan? Met de opleiding HBO Bachelor Fiscaal Recht en Economie wordt u breed opgeleid op fiscaal gebied. Hierdoor bent u vrijwel verzekerd van een baan nadat u de opleiding heeft afgerond.
Starten? Alle Opleidingen en Cursussen heeft alle aanbieders voor een opleiding Fiscaal Recht en Economie voor u geselecteerd. Kies een opleiding die bij u past meldt u direct aan. Starten kan direct.

Bekijk alle Thuisstudies