Voor wie is de opleiding HBO-Bachelor Lerarenopleiding basisonderwijs?

Ziet u zichzelf al als leerkracht voor de klas staan op een basisschool? Vindt u het leuk om te werken met kinderen? Dan is de HBO-Bachelor Lerarenopleiding basisonderwijs een geschikte opleiding voor u. Als leerkracht basisonderwijs is het uw taak om te zorgen voor een goede sfeer in de klas en het beste uit ieder kind te halen. De kinderen leren nieuwe dingen op onder andere de gebieden van lezen, schrijven, rekenen, geschiedenis en aardrijkskunde. U verdiept zich in nieuwe en actuele manieren om de kinderen te stimuleren. Bovendien bent u degene die de kinderen voorbereid op het voortgezet onderwijs en de kinderen de kundigheid meegeeft om zelfstandig de toekomst tegemoet te gaan. Bent u kritisch en kunt u dingen vanuit verschillende perspectieven bekijken? Heeft u een onderzoekende houding? Bent u in staat het onderwijs betekenisvol en doelgericht vorm te geven? Dan past u perfect in het plaatje van een leerkracht basisonderwijs.

Flexibel studeren: HBO-Bachelor Lerarenopleiding basisonderwijs

Heeft u de wens om als leerkracht voor de klas te staan maar kan of wil u liever niet klassikaal studeren? Dan is de HBO-Bachelor Lerarenopleiding basisonderwijs een goede keuze. U kunt namelijk flexibel studeren, wat inhoud dat u zelf bepaalt waar en wanneer u studeert. U bent zelf degene die beslist over de momenten waarop u leert, opdrachten maakt en examens aflegt. Er zijn geen deadlines en andere verplichtingen verbonden aan de opleiding. Bovendien worden de lessen verzorgt door topdocenten met ervaring in de praktijk. Door de kiezen voor een thuisstudie kunt u uw opleiding goed combineren met uw baan of privéleven. Met de HBO-Bachelor Lerarenopleiding basisonderwijs behaalt u de officiële onderwijsbevoegdheid voor leerkracht in het basisonderwijs. Hiermee mag u lesgeven aan de groepen 1 tot en met 8. Hiernaast kunt u aan de slag gaan als leerlingbegeleider of binnen de organisatie van buitenschoolse activiteiten.

Aanmelden voor HBO-Bachelor Lerarenopleiding basisonderwijs

Bent u degene die leerlingen in iedere situatie weet te motiveren? Wilt u graag de basis zijn voor het ontwikkelen van kennis en vaardigheden van kinderen? Dan is de HBO-Bachelor Lerarenopleiding basisonderwijs de opleiding voor u. Als leerkracht basisonderwijs stimuleert u kinderen het beste uit zichzelf te halen en zorgt u met uw lessen dat de kinderen kennis en vaardigheden ontwikkelen op bijvoorbeeld het gebied van lezen en schrijven.

Is de HBO-Bachelor Lerarenopleiding basisonderwijs iets voor u?

Wacht dan niet langer en meld u aan. Alle Opleidingen en Cursussen heeft alle aanbieders voor een lerarenopleiding basisonderwijs voor u geselecteerd. Kies de opleiding die het best bij u past en meld u direct aan. Starten kan direct. Waar wacht u nog op?

Bekijk alle Thuisstudies