Doelgroep HBO Belastingrecht

Bent u geïnteresseerd in belastingrecht? Krijgt u te maken met belastingrecht tijdens uw werk? Of wilt u meer weten over belastingrecht? Dan is de opleiding HBO Belastingrecht dé opleiding voor u. Tijdens de opleiding doet u kennis op over het Nederlandse belastingstelsel en de verschillende vormen van belasting, zoals loonbelasting, omzetbelasting en heffingen, die van toepassing zijn op bedrijven en organisaties. Na afloop van de opleiding HBO Belastingrecht bent u in staat om wettelijke regelingen toe te passen en kunt u met behulp van het wetboek oplossingen voor problemen formuleren. Bovendien leert u alles over het opstellen van de belastingaangifte voor een ondernemer en komen de belangrijkste bepalingen uit verschillende wetten aan bod, zoals de Wet op loonbelasting, de Wet op inkomstenbelasting en de Algemene wet Bestuursrecht.

HBO Belastingrecht vanuit huis volgen

Wilt u uw kennis op het gebied van belastingrecht (verder) ontwikkelen met een thuisstudie op HBO-niveau? Bekijk dan eens de flexibele opleiding HBO Belastingrecht. Een opleiding volgen vanuit huis kent bovendien een aantal voordelen.

  • Flexibel studeren: u bepaalt zelf uw startdatum en kunt bovendien direct starten nadat u zich heeft aangemeld.
  • Ondersteuning door topdocenten: u wordt op afstand bijgestaan door topdocenten met ervaring in de praktijk. Bovendien zorgt deze docent ervoor dat problemen en/of vragen worden opgelost.
  • Geen toelatingseisen: er zijn geen vooropleidingseisen aan de opleiding verbonden. Bovendien zijn leeftijd, afkomst en niveau van ondergeschikt belang.
  • Kies uw eigen tempo: u bepaalt zelf waar en wanneer u studeert. Dit houdt in dat u zelf beslist over de momenten waarop u leert, opdrachten maakt en examens aflegt. Er zijn geen verplichtingen of deadlines verbonden aan de opleiding.
  • Geen reistijd en reiskosten: u volgt uw opleiding via een speciaal ontwikkelde e-learning programma. Hierdoor hoeft u, op uw examen na, nergens heen te reizen waardoor u een heleboel reistijd en reiskosten bespaard.
  • Goed te combineren met een baan: wilt u een carriereswitch maken of wilt u uw kennis opfrissen? Doordat u een thuisstudie altijd en overal kan volgen, kunt u de opleiding goed combineren met uw baan.

Aanmelden voor HBO Belastingrecht

Kunt u niet wachten om te beginnen aan uw opleiding HBO Belastingrecht? Meld u dan nu gemakkelijk aan via Alleopleidingenencursussen! Allereerst bekijkt u het aanbod aanbieders voor opleidingen HBO Belastingrecht dat Alleopleidingenencursussen voor u heeft geselecteerd. Vervolgens kiest u een aanbieder die bij u past. Alle aanbieders vergeleken? Meld u dan aan voor een aanbieder naar keuze. Starten kan dan direct! Waar wacht u nog op?

Bekijk alle Vakgebieden