De opleiding HBO Boekhouden

Tijdens de opleiding komen alle zaken die te maken hebben met boekhouden aan bod. Zo zal u leren hoe u diverse berekeningen en boekingen moet maken. Ook leert u hoe u analyses moet maken en hoe u vervolgens duidelijke informatie over de bedrijfsadministratie kunt verstrekken. Bovendien leert u over de financiering en bent u na het afronden van de opleiding in staat om kosten te budgetteren en kostencalculaties te maken. Na het afronden van de opleiding HBO Boekhouden gaat u een veelzijdige baan tegemoet. U kunt namelijk bij zowel een klein als een groot bedrijf aan de slag gaan, maar u kunt ook uw eigen kantoor oprichten. Beroepen waaraan u kunt denken zijn onder andere administratieconsulent, belastingadviseur en fiscaal adviseur.

HBO Boekhouden vanuit thuis

Wilt u kennis opdoen over financiële en bedrijfseconomische onderwerpen met een thuisstudie op HBO-niveau? Bekijk dan de thuisopleiding HBO Boekhouden. Een opleiding volgen vanuit huis kent bovendien een aantal voordelen.

  • Flexibel studeren: u bepaalt zelf uw startdatum en kunt bovendien direct starten nadat u zich heeft aangemeld.
  • Begeleiding door topdocenten: u wordt op afstand begeleidt door topdocenten met ervaring in de praktijk. Bovendien zorgen deze docenten ervoor dat problemen en/of vragen spoedig worden opgelost.
  • Geen toelatingseisen: er zijn geen vooropleidingseisen aan de opleiding verbonden. Bovendien zijn leeftijd, afkomst en niveau van ondergeschikt belang.
  • Zelf uw tempo bepalen: u bepaalt zelf waar en wanneer u studeert. Dit houdt in dat u zelf beslist over de momenten waarop u leert, opdrachten maakt en examens aflegt. Er zijn geen verplichtingen of deadlines verbonden aan de opleiding. Hierdoor bent u volledig vrij in het studeren op uw eigen tempo.
  • Reistijd en reiskosten zijn verleden tijd: de opleiding wordt aangeboden via een speciaal ontwikkelde e-learning programma. Hierdoor hoeft u, op uw examen na, nergens heen te reizen waardoor u een heleboel reistijd en reiskosten bespaard.
  • Eenvoudig te combineren met een baan: Doordat u een thuisstudie altijd en overal kan volgen, kunt u de opleiding goed combineren met uw baan en uw privéleven.

Start vandaag nog met uw opleiding!

Kunt u niet wachten om de functie van een boekhouder te vervullen? Met de opleiding HBO Boekhouden wordt u breed opgeleid op financieel en bedrijfseconomisch gebied. Doordat alle bedrijven vrijwel altijd op zoek zijn naar goede boekhouders, bent u vrijwel verzekerd van een baan nadat u de opleiding heeft afgerond.

Starten met de opleiding? Alle Opleidingen en Cursussen heeft alle aanbieders voor een opleiding HBO Boekhouden voor u geselecteerd. Kies een opleiding die bij u past meldt u aan. Starten kan dan direct.

Bekijk alle Vakgebieden