Doelgroep opleiding HBO Brand Design

Deze opleiding is geschikt voor professionals die momenteel werkzaam zijn bij een uitgeverij, een marketing- of communicatiebureau of bij een bureau op het gebied van web en nieuwe media. De opleiding HBO Brand Design biedt de mogelijkheid om u in zeer korte tijd te verdiepen en te specialiseren in brand design. Tijdens de opleiding leert u over de ontwikkel- en ontwerpprocessen van merken aan de hand van drie verschillende modellen. Bovendien leert u hoe u merken kunt analyseren vanuit de merkeigenaar, maar ook vanuit de consument. Na het afronden van de opleiding bent u instaat om een beleid te ontwikkelen voor brandontwikkeling en brandstretching. Doordat u de opgedane theoretische kennis direct toepast in realistische cases, bent u in staat om alles wat u geleerd heeft ook daadwerkelijk in de praktijk te kunnen toepassen.

Een hbo-opleiding vanuit huis

Wilt u leren hoe u een merk kunt vormen en vormgeven met een thuisstudie op HBO-niveau? Dan is de flexibele opleiding HBO Brand Design wellicht iets voor u. Een opleiding volgen vanuit huis kent bovendien een aantal voordelen.

  • Geen vaste startdatum: door te kiezen voor een thuisstudie bepaalt u zelf uw startdatum en kunt u direct starten nadat u zich heeft aangemeld.
  • Persoonlijke begeleiding: u wordt op afstand begeleidt door topdocenten met ervaring in de praktijk. Ook zorgen deze docenten ervoor dat problemen en/of vragen worden opgelost.
  • Geen toelatingseisen: er zijn geen specifieke vooropleidingseisen aan de opleiding verbonden. Wel is een vooropleiding op HAVO of MBO-niveau gewenst.
  • Studeren op eigen tempo: met een thuisstudie bepaalt u zelf waar en wanneer u studeert. Dit houdt in dat u zelf beslist over de momenten waarop u leert, opdrachten maakt en examens aflegt. Er zijn geen verplichtingen of deadlines verbonden aan de opleiding.
  • Geen reistijd en reiskosten: u volgt uw opleiding via een speciaal ontwikkelde e-learning programma vanuit huis. Hierdoor hoeft u, op uw examen na, nergens heen te reizen waardoor u een heleboel reistijd en reiskosten kunt besparen.
  • Goed te combineren met een baan: Doordat u een thuisstudie altijd en overal kan volgen, kunt u de opleiding goed combineren met uw baan en uw privéleven.

Meld je vandaag nog aan voor de opleiding HBO Brand Design

Wilt u succesvolle merken creëren of bestaande merken versterken? Wacht dan niet langer en meld u aan voor de opleiding HBO Brand Design. Aanmelden voor de opleiding gaat heel eenvoudig:

  1. Bekijk alle aanbieders voor een opleiding tot brand designer bij Alleopleidingenencursussen.nl
  2. Kies de opleiding die het best bij u past
  3. Meld u aan en start vandaag nog met uw opleiding HBO Brand Design!
Bekijk alle Thuisstudies