Waarom kiezen voor de opleiding HBO Criminologie?

Vindt u het interessant om verschillende vormen van criminaliteit te onderzoeken? Wilt u graag degene zijn die achterhaalt waarom mensen bepaalde misdrijven plegen? Dan is de opleiding HBO Criminologie een aanrader. Tijdens de opleiding komen verschillende redenen en oorzaken van criminaliteit en manieren om criminaliteit te voorkomen aan bod, maar u doet ook kennis op over opsporing door de politie en over het afhandelen van strafzaken. Bovendien komen er een aantal gerelateerde onderwerpen aan bod zoals het Nederlandse drugsbeleid, minderheidsgroepen en de aanpak van georganiseerde misdaad. Na afloop van de opleiding kunt u de oorzaken en gevolgen van criminaliteit verklaren en voorspellen en kunt u advies geven over manieren hoe criminaliteit kan worden voorkomen. Zorgt u voor veiligheid binnen de maatschappij?

Opleiding HBO Criminologie vanuit huis

Bent u geïnteresseerd in de opleiding HBO Criminologie, maar wil of kan u niet klassikaal studeren? Geen probleem. U kunt namelijk kiezen voor een thuisstudie HBO Criminologie. Hierdoor kunt u waar en wanneer u dat uitkomt studeren. U bepaalt zelf wanneer u leert, wanneer u opdrachten maakt en wanneer u examens aflegt. Via een speciaal ontwikkelde e-learning programma krijgt u op afstand les en wordt u bovendien ondersteund door topdocenten met ervaring in de praktijk. Tijdens de opleiding HBO Criminologie gaat u aan de slag met de meest actuele onderwerpen die direct gekoppeld worden aan de praktijk. Hierdoor biedt de opleiding een optimale afweging tussen theorie en praktijk. Door de mogelijkheid om vanuit thuis de opleiding HBO Criminologie te volgen, is de opleiding een optie voor iedereen en is de opleiding bovendien goed te combineren met een baan en druk privéleven.

Uitdagende carrière? Meld u aan voor de opleiding HBO Criminologie

Wilt u zich begeven binnen het uitdagende vakgebied van de criminologie? Wacht dan niet langer en meld u aan voor de opleiding HBO Criminologie. Dit doet u zeer eenvoudig via Alle Opleidingen en Cursussen:

  1. Bekijk het aanbod opleidingen en aanbieders Criminologie op HBO-niveau van Alleopleidingenencursussen.nl
  2. Kies een aanbieder die het best bij u past
  3. Meld u aan. Starten kan dan direct!
Bekijk alle Thuisstudies