Voor wie is de opleiding HBO Cybersecurity?

Tijdens de opleiding leert u hoe u cybersecurity- risico’s kunt analyseren aan de hand van de code voor informatiebeveiliging: NEN-ISO/IEC 27002. Op basis van deze analyses kunt u aanbevelingen maken om de risico’s te verkleinen. Ook leert u de basisbegrippen en principes van informatiebeveiliging en krijgt u inzicht in de kwetsbaarheid van informatie. Vervolgens krijgt u verschillende maatregelen aangeleerd die u kunt treffen om informatie te beschermen. Lijkt dit u wat? Dan is de opleiding geschikt voor u! Bovendien is de opleiding zeer interessant voor securitymanagers, IT-riskmanagers, ontwikkelaars en analisten.

De voordelen van een thuisstudie op hbo-niveau

Wilt u leren hoe u  een organisatie kunt wapenen tegen verschillende cyberbedreigingen zoals virussen, hacks of een datalek met een thuisstudie op hbo-niveau? Wellicht is de opleiding HBO Cybersecurity dan iets voor u. Een opleiding volgen vanuit huis kent bovendien de volgende voordelen:

  • Flexibele startdata: u bepaalt zelf uw startdatum. U kunt namelijk direct starten nadat u zich heeft aangemeld.
  • Ondersteuning door docenten met ervaring in de praktijk: u wordt op afstand ondersteund door docenten met ervaring in de praktijk. Deze docenten zorgen er daarnaast voor dat problemen en/of vragen worden opgelost.
  • Geen toelatingseisen: er zijn geen vooropleidingseisen aan de opleiding HBO Cybersecurity verbonden.
  • Studeren op uw eigen tempo: u bepaalt zelf waar en wanneer u studeert. Dit houdt in dat u zelf beslist over de momenten waarop u leert, opdrachten maakt en examens aflegt. Er zijn geen verplichtingen of deadlines verbonden aan de opleiding.
  • Reistijd en reiskosten besparen: u volgt uw opleiding vanuit huis via een speciaal ontwikkelde e-learning programma. Hierdoor hoeft u, op uw examen na, nergens heen te reizen waardoor u een heleboel reistijd en reiskosten kunt besparen.
  • Goed te combineren met een baan: Wilt u uw opleiding combineren met een baan of gezinsleven? Doordat u een thuisstudie altijd en overal kan volgen, kunt u de opleiding goed combineren met uw baan.

Starten met de opleiding HBO Cybersecurity?

Wilt u meer inzicht krijgen in de risico’s en kwetsbaarheden van informatiebeveiliging en wilt u leren welke maatregelen u kunt treffen om de bedreigingen te verminderen? Kies voor de opleiding HBO Cybersecurity. Aanmelden voor een opleiding gaat heel eenvoudig via Alleopleidingenencursussen.nl:

  1. Bekijk alle aanbieders voor een opleiding cybersecurity  bij Alleopleidingenencurussen.nl
  2. Kies een studie cybersecurity die bij u past
  3. Meld u aan en u kunt direct starten met uw opleiding!
Bekijk alle Thuisstudies