Inhoud van de opleiding

De opleiding HBO Economische verschijnselen gaat in op verschillende belangrijke onderwerpen uit de bedrijfsvoering. Zo zal u kennis op doen op het gebied van bedrijfsadministratie waardoor u in staat bent om berekeningen en boekingen te maken in de boekhoudkundige administratie. Ook gaat de opleiding in op belastingwetgeving. Hierdoor leert u hoe u de belastingaangifte doet en leert u over de belangrijkste belasting gerelateerde termen. Het gedeelte algemene economie gaat in op verschillende micro- en macro-economische begrippen en tijdens inleiding onderzoek leert u de basisvaardigheden van het doen van onderzoek binnen het HBO-werkveld.

HBO Economische verschijnselen vanuit thuis volgen

Wilt u meer te weten komen over belangrijke onderwerpen uit de bedrijfsvoering en wilt u dit op HBO-niveau doen? Wilt u studeren naast uw baan en/of drukke privéleven? Dan is de opleiding HBO Economische verschijnselen geschikt voor u. Door flexibel te studeren bent u in staat om zelf te bepalen wanneer u leert, wanneer u opdrachten maakt en wanneer u examens maakt. Er zijn bovendien geen verplichtingen en deadlines verbonden aan de opleiding. Hierdoor is de opleiding HBO Economische verschijnselen goed te combineren met een baan en/of druk privéleven. Ook voor degenen die liever niet klassikaal willen studeren is de opleiding HBO Economische verschijnselen een goede keus.

Aanmelden voor de opleiding HBO Economische verschijnselen

Bent u geïnteresseerd in onderwerpen als bedrijfsadministratie, belastingwetgeving en algemene economie? Wilt u meer over deze onderwerpen te weten komen en wilt u dit op HBO-niveau doen? Kies dan voor de opleiding HBO Economische verschijnselen.
Alle Opleidingen en Cursussen heeft alle aanbieders voor de opleiding HBO Economische verschijnselen voor u geselecteerd. Kies de aanbieder en opleiding die het best bij u past en meld u direct aan. Starten kan vervolgens direct. Waar wacht u nog op?

Bekijk alle Vakgebieden