Wat kunt u worden met HBO Logistics Management

Na het afronden van de opleiding HBO Logistics Management, heeft u verschillende nationale en internationale mogelijkheden. De meeste afgestudeerden komen terecht bij transport- en distributiebedrijven, productie- en grootwinkelbedrijven, bank- en verzekeringsmaatschappijen, zorginstellingen, logistieke adviesbureaus en logistieke dienstverleners. Functies die u zou kunnen vervullen zijn onder andere die van een inkoper, een logistiek manager, manager van een bedrijfsbureau, logistiek adviseur of als warenhuismanager. Welke functie u uiteindelijk ook vervult, iedere professional op het gebied van logistiek houdt zich uiteindelijk bezig met het beheersen van de stroming van goederen en diensten en de daarbij behorende stromen van geld en informatie.

Om te functioneren als logistiek manager is het van belang dat u goed zelfstandig kunt werken, maar ook goed als een team kunt werken. Ook moet u goed kunnen plannen en organiseren. U moet ervoor zorgen dat de juiste mensen, materialen en informatie zich op het juiste moment op de juiste plek bevinden. Daarnaast zijn bepaalde managementvaardigheden vereist. Denk aan vaardigheden als leidinggeven, samenwerken en communiceren. Bovendien moet u in staat zijn om analytisch te kunnen denken. Het is aan u de taak om logistieke processen, informatie en informatiebehoeften te analyseren om vanuit de analyse adviezen uit te kunnen brengen over verbeteringen en aanpassingen.

Flexibel studeren met HBO Logistics Management

Wilt u de officiële Bachelor of Business Administration (BBA) behalen en zelf bepalen waar en wanneer u studeert? Kies er dan voor om flexibel te studeren vanuit thuis. Een thuisstudie HBO Logistics Management is geschikt voor mensen die graag een carrièreswitch willen maken of voor iedereen die al in de logistiek werkzaam is en graag wil doorgroeien naar een hogere functie. Met een speciaal ontwikkelde e-learning programma bent u in staat om zelfstandig te studeren op de momenten waarop het u uitkomt. Een professionele topdocent met ervaring in de praktijk staat u bij op afstand. De docent helpt u bij vragen en problemen. Door de mogelijkheid om flexibel te studeren is de opleiding HBO Logistics Management door iedereen te volgen en ideaal voor mensen met een baan en/of druk privéleven.

Aanmelden voor HBO Logistics Management

Wilt u zich begeven binnen het uitdagende vakgebied van de logistiek? Wacht dan niet langer en meld u aan voor de opleiding HBO Logistics Management. Dit doet u zeer eenvoudig via Alle Opleidingen en Cursussen:

  1. Bekijk het aanbod opleidingen en aanbieders Logistiek op HBO-niveau van Alleopleidingenencursussen.nl
  2. Kies een aanbieder die het best bij u past
  3. Meld u aan. Starten kan dan direct.
Bekijk alle Thuisstudies