Wat houdt de opleiding HBO Ondernemingsrecht in?

Heeft u interesse in wet- en regelgeving en wilt u uw kennis op het gebied van ondernemingsrecht verder ontwikkelen? Dan is de opleiding HBO Ondernemingsrecht wellicht iets voor u. Tijdens de opleiding komen de verschillende rechtsvormen aan bod. Daarnaast leert u welke verschillende wetten en regelgeving u in uw onderneming kunt tegenkomen. Deze kennis kunt u gebruiken om uw organisatie sterk in te richten door de juiste juridische strategieën te kiezen. Ook komen onderwerpen als het ontslag van een werknemer en belang van gesprekstechnieken aan bod. Bovendien weet u na het afronden van de opleiding hoe u om moet gaan met loon, vakantie, arbeidstijden en arbeidsvoorwaarden en weet u hoe u een fusie of splitsing van rechtpersonen moet begeleiden.

Voordelen thuisstudie HBO Ondernemingsrecht

Door voor een thuisstudie HBO Ondernemingsrecht te kiezen bent u niet gebonden aan een klassikale onderwijsinstelling. Hiermee bepaalt u zelf het tempo waarin u studeert en profiteert u van meerdere voordelen.

  • Studeren op eigen tempo: met een thuisstudie HBO Ondernemingsrecht kunt u vanuit huis studeren. U bepaalt zelf op welk moment u studeert en op welk tempo u dit doet. Er zijn geen verplichtingen of deadlines verbonden aan de thuisstudie Master Ondernemingsrecht waardoor u geen studievertraging oploopt.
  • Geen toelatingsexamen: de HBO Ondernemingsrecht kent geen toelatingsexamen. Iedereen kan direct met de opleiding starten.
  • Direct starten mogelijk: kunt u niet wachten om te starten als bedrijfsjurist? Een thuisstudie HBO Ondernemingsrecht kent geen vaste startdatum. Hierdoor kunt u op ieder gewenst moment starten met studeren.
  • Persoonlijke begeleiding: de opleiding HBO Ondernemingsrecht volgt u zelfstandig via een speciaal ontwikkelde e-learning programma. Op afstand wordt u ondersteund door een professionele docent. Zo wordt u begeleid en geholpen bij vragen en opdrachten.

Opleiding HBO Ondernemingsrecht volgen?

Heeft u interesse in de opleiding HBO Ondernemingsrecht? Wacht dan niet langer en start direct! Aanmelden voor de opleiding doet u zeer eenvoudig via Alleopleidingenencursussen.nl:

  1. Bekijk alle aanbieders van een HBO opleiding Ondernemingsrecht
  2. Kies de aanbieder die het best bij u past
  3. Meld u aan voor de opleiding
  4. Start direct
Bekijk alle Thuisstudies