Op eigen tempo Japans leren

Een nieuwe taal, het is een wens van velen. Toch lukt het veel mensen niet om een taalcursus Japans te starten. Mede door een druk werkschema en het verzorgen van het gezin, lukt het vaak niet om fysiek naar een school te gaan om de cursus te volgen. Gelukkig is dit met een thuiscursus Japans wel!

De taalcursus Japans biedt u de mogelijkheid om in eigen tijd en eigen tempo de Japanse taal te leren. Middels verschillende opdrachten werkt u aan uw spreek-,taal- en schrijfvaardigheden. Op afstand heeft u contact met een docent, waar u tijdens uw opleiding aan gekoppeld bent. Uw docent staat klaar al uw vragen te beantwoorden en uw opdrachten na te kijken. Hiermee geniet u van alle voordelen van een normale taalcursus Japans én bepaalt u zelf wanneer u de cursus volgt.

Taalcursus Japans voor beginners

Bent u de Japanse taal nog niet machtig en bent u een beginner? Er zijn verschillende taalcursussen Japans voor beginners waar u uit kunt kiezen. In deze thuiscursus maakt u stap voor stap kennis met het Japans. In de cursus komen alle vaardigheden bij het leren van een nieuwe taal aanbod. In het begin leert u voornamelijk woorden, waarna u langzaam kennis maakt met het grammatica. Daarnaast krijg u diverse luister en spreek oefenen. Binnen een korte periode leert u de basis van het Japans. Wilt u een stap verder? Dan kunt u een taalcursus Japans voor gevorderden doen.

Cursus voor gevorderden

Kunt u al basis Japans spreken? Of wilt u graag uw Japanse taalvaardigheid onderhouden? Dan zijn er verschillende aanbieders die een taalcursus Japans voor gevorderden aanbieden. Er wordt dieper ingegaan op het voeren van een conversatie en het machtig worden van de taal. 

Japans leren?

Wilt u van start met het leren van de Japanse taal? Wacht niet langer! Met een taalcursus Japans kunt u wanneer het u uitkomt thuis of op locatie de nieuwe taal leren. Ontvang een erkend diploma en geniet van alle voordelen dat de nieuwe taal u te bieden heeft. Alleopleidingenencursussen biedt u een een overzichtelijk overzicht van alle cursussen en cursusaanbieders. Kies een cursus en niveau die bij u past en meld u direct aan.

Bekijk alle Taalcursussen
Bekijk deze ook eens Engels Spaans Deens
Civas opleidingen thuisstudie gratis proefles