Doelgroep MBO Elektrotechniek

Bent u werkzaam of wilt u graag werkzaam zijn in het vakgebied van elektrotechniek? Wilt u hiervoor diepgaande vakkennis opdoen op MBO-niveau? Dan behoort u tot de doelgroep voor de opleiding MBO Elektrotechniek. Tijdens de opleiding ontwikkelt u de kennis en vaardigheden die u nodig heeft om als elektrotechnicus te kunnen functioneren. U verdiept zich in elektrische energie, wissel- en gelijkspanning, stroom en schakelingen en gaat daarnaast aan de slag met elektrotechnisch monteren, installeren en testen. Na afloop van de opleiding bent u in staat om elektrotechnische apparatuur en systemen te maken en te installeren.
Tijdens de opleiding MBO Elektrotechniek wordt er een optimale combinatie van theorie en praktijk gebruikt. Om deze reden worden praktijkopdrachten uitgevoerd zodat u geleerde theorie direct kunt toepassen in de praktijk.

De voordelen van een thuisstudie MBO Elektrotechniek

Wilt u uw kennis op het gebied van elektrotechniek (verder) ontwikkelen met thuisstudie op MBO-niveau? Bekijk dan eens de flexibele MBO-opleiding Elektrotechniek. Een opleiding volgen vanuit huis kent bovendien een aantal voordelen.

  • Flexibel studeren: u bepaalt zelf uw startdatum en kunt bovendien direct starten nadat u zich heeft aangemeld.
  • Ondersteuning door topdocenten: u wordt op afstand bijgestaan door topdocenten met ervaring in de praktijk. Bovendien zorgt deze docent ervoor dat problemen en/of vragen worden opgelost.
  • Geen toelatingseisen: er zijn geen vooropleidingseisen aan de master verbonden. Bovendien zijn leeftijd, afkomst en niveau van ondergeschikt belang.
  • Kies uw eigen tempo: u bepaalt zelf waar en wanneer u studeert. Dit houdt in dat u zelf beslist over de momenten waarop u leert, opdrachten maakt en examens aflegt. Er zijn geen verplichtingen of deadlines verbonden aan de opleiding.
  • Geen reistijd en reiskosten: u volgt uw opleiding via een speciaal ontwikkelde e-learning programma. Hierdoor hoeft u, op uw examen na, nergens heen te reizen waardoor u een heleboel reistijd en reiskosten bespaard.
  • Goed te combineren met een baan: Wilt u uw opleiding combineren met een baan of gezinsleven? Doordat u een thuisstudie altijd en overal kan volgen, kunt u de opleiding goed combineren met uw baan.

Opleiding MBO Elektrotechniek volgen?

Vindt u alles wat te maken heeft met elektrotechniek interessant? Houdt u zich graag bezig met het opwekken, beheersen en toepassen van elektrische energie? Wacht dan niet langer en meld u aan voor de opleiding MBO Elektrotechniek. Aanmelden voor de opleiding doet u eenvoudig via Alleopleidingenencursussen:

  1. Bekijk alle aanbieders voor een MBO-opleiding Elektrotechniek op Alleopleidingenencursussen.nl
  2. Kies de aanbieder en opleiding die het best bij u past
  3. Meld u aan en start direct met uw opleiding MBO Elektrotechniek
Bekijk alle Thuisstudies