Doel opleiding Vastgoedbeheer en -Onderhoud

Werkt u of wilt u gaan werken in vastgoedbeheer en wilt u zich ontwikkelen op MBO-niveau? Dan is de opleiding MBO Vastgoedbeheer en -Onderhoud geschikt voor u. de opleiding MBO Vastgoedbeheer en -Onderhoud is praktijkgericht. U gaat aan de slag met bouwkundige en installatietechnische inspecties van gebouwen. Alle nieuwe eisen op het gebied van duurzaamheid, maar ook veiligheid en energievoorziening komen aan bod. Bovendien leert u hoe u deskundige rapportages en voorstellen moet schrijven. Zo wordt u in korte tijd opgeleid tot specialist in het beheer en onderhoud van vastgoed.

Flexibel studeren: Vastgoedbeheer en -Onderhoud

Heeft u interesse in de opleiding MBO Vastgoedbeheer en -Onderhoud maar wilt u liever niet klassikaal studeren? Geen probleem! U heeft namelijk de opleiding vanuit thuis volgen. Hierdoor kunt u flexibel studeren en is de opleiding bovendien goed te combineren met een baan of druk privéleven. Met behulp van een speciaal ontwikkeld programma leert u zelfstandig op momenten die u uitkomen. Op afstand wordt u bijgestaan door een professionele en ervaren docent. De docent helpt u in geval van vragen of problemen. Op deze manier is een opleiding Vastgoedbeheer en -Onderhoud voor iedereen te volgen.

Opleiding MBO Vastgoedbeheer en -Onderhoud volgen

Heeft u of wilt u graag een baan in het vastgoed en wilt u uw kennis ontwikkelen op MBO-niveau? Kies voor de opleiding MBO Vastgoedbeheer en -Onderhoud. Aanmelden voor een opleiding gaat heel eenvoudig via Alleopleidingenencursussen.nl:

  1. Bekijk alle aanbieders voor een opleiding vastgoedbeheer en -onderhoud bij Alleopleidingenencurussen.nl
  2. Kies een studie vastgoedbeheer die bij u past
  3. Meld u aan en start direct met uw opleiding!
Bekijk alle Thuisstudies